Darek022 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Panowie, pomocy, wpadła mi śrubka w mały otwór pod pompą rozdzielaczową (przy rurach), i za nic nie moge jej wyciągnać. Z tego co mi sie wydaje, jest prześwit tej szpary aż do przodu. Stąd moje pytanie, bo nigdy nie zdjemowałem dolnej osłony, czy w zaznaczonym czrewonym kółkiem miejscu (nie patrzcie na inne oznaczenia, bo obrazek pożyczony z internetu) jest otwór na drugą stronę? Bo jeśli jest - bez zdjemowania tej osłony sie chyba nie obejdzie :/ Wybaczcie mi moje niekomprenecje Edited October 19, 2017 by Darek022
Darek022 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 (edited) Sprawdziłem endoskopem, jest prześwit, bo od wewnętrznej strony zobaczyłem koło pasowe, dołączam sceen. Nieźle odwaliłem Duzo trzeba rodzierać żeby odnaleźć moją zgube? Edited October 19, 2017 by Darek022
Darek022 Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 Rozebrałem, ale nie moge nic znaleźć, masakra, nie wiem co z tym zrobic. Przy okazji pasek rozrządu zmieniłem
tomek z Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 W dniu 25.10.2017 o 15:02, Darek022 napisał: Rozebrałem, ale nie moge nic znaleźć, masakra, nie wiem co z tym zrobic. Przy okazji pasek rozrządu zmieniłem leży na sprężarce od klimy jedno zębowe grabki i wyciągniesz
Recommended Posts