Adam Skierniewice Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Witam serdecznie W moim Audi po lewej stronie normalnie grzeje, środek połowa grzeje połowa chłodzi,prawa strona tylko chłodzi. Mechanikowi po podpięciu wyskoczył ten błąd informujący o niewłaściwym numerze VIN w klimatroniku. Dzwoniłem do elektryka, który zasugerował że handlarz włożył climatronika z anglika (raczej nie odwrotnie). Teraz pytanie czy wystarczy wymiana na właściwy i czy mogę sam to zrobić (szukałem filmików instruktażowych ale nie widzę żadnych, więc nie wiem jak mocno jest to skomplikowane w audi). i ostatnie pytanie które oznaczenie (żebym wiedział czego szukać na Allgero,Olx czy choćby tutaj) ? Dziekuję za każdą pomoc,! żona mnie męczy że jej zimno na fotelu pasażera
Makale Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 VIN z tego co kojarzę to można przepisać. Przecież ludzie przekładają cliamtroniki.
Adam Skierniewice Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Tak powiedział mechanik. Oczywiście może sie mylić, ale pytanie kto ma rację? Z jednej strony mogę pojechać żeby zmienił vin, z drugiej zmienić panel. Pytanie co pomoże i nie wydam kasy na darmo Edytowane 25 Października 2017 przez Adam Skierniewice
koloboro Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 vcds załatwi sprawę w adaptacjachWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi