Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] FIS - Zniknęła opcja dwóch komputerów pokładowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

sytuacja dość dziwna. Miałem uszczelnianą miskę olejową na warsztacie. Była demontowana i zakładana ponownie. Był odłączany akumulator. Mechanik wszystko poskładał. Po uruchomieniu pojazdu wszystko jest ok, tak jak było poza jedną drobną rzeczą. W komputerze FIS wcześniej miałem dwa tryby komputera.

1 - pokazujący wskazania dzienne, który kasował się po kilku godzinach postoju pojazdu

2- pokazujący wskazania łączne.

między tymi trybami przełączałem się dolnym przyciskiem (kciukiem) w manetce wycieraczek. Teraz brak jest pierwszego trybu - dziennego. Został tylko jeden - łączny. Dlaczego tak się stało i jak można uaktywnić spowrotem pierwszy tryb. Proszę o pomoc

Edytowane przez Grycek5

Opublikowano

Trzeba FIS zakodować :wink: widocznie wyssypało sie kodowanie w liczniku pod odpieciu AKU

Kodowanie masz w DZIALE DIY B6/B7

Opublikowano
  • Autor

Brzmi niby nieskomplikowanie, aczkoliwiek sam chyba sobie z tym nie poradzę. Nie bardzo rozumiem dlaczego miałby się samo rozkodować?

Opublikowano

Miałem to samo.

Kodowanie nie pomagało.

Po tygodniu samo się naprawiło,opisywałem to na forum.

Opublikowano
  • Autor

Piszesz tu, ze kodowanie nie pomagało, a w swoim tamacie opisywałeś ze po tygodniu zrobiłeś ponownie kodowanie i wtedy zadziałało. Czy to znaczy ze mam odczekać tydzien i zakodować, czy po prostu odczekać i nic nie robic? Też mam ten sam błąd airbaga. Dodatkowo pojawił się też błąd iglicy wtrysku G80, co może wskazywać na przestawiony rozrząd. Nic przy rozrządzie nie było ruszane a wszystkie parametry regulacji są całkowicie poza zakresem. ehh te komputery

Edytowane przez Grycek5

Opublikowano

Zakoduj fis na nowo i na cud nie czekaj.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Ktoś może wkleić mi jak zakodować? wiem ze było już o tym na forach, ale skąd moge wiedziec jaki kod wpisać? mam kolorowy fis z navigacją.

Opublikowano
Ktoś może wkleić mi jak zakodować? wiem ze było już o tym na forach, ale skąd moge wiedziec jaki kod wpisać? mam kolorowy fis z navigacją.

http:// http://lmgtfy.com/?q=Kodowanie+fis+a4+b7+a4+klub Pierwszy link.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.