rysuchom Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 nie moge wgrać innej nawigacji, działa tylko fabryczna iGo ,czy odblokowanie rozwiąże problem?
rysuchom Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Fido, strasznie jesteś oszczędny w słowach, będzie fajnie jak wyjawisz więcej konkretów w sprawie odblokowania tej chińskiej nawi iGo.Pozdrawiam.
Fido Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Odblokowanie urządzenia umożliwia wgranie innej navi ale czy akurat twój chiński sprzęt można odblokować to trzeba by było poszperać na necie. Jedynie co wiemy że to to, to chińskie.
rysuchom Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 To jest moje radio https://www.ebay.pl/itm/7-inch-2DIN-Bluetooth-Car-Dash-MP5-Player-GPS-NAVIGATION-Audio-Radio-Stereo-NEW-/112567710086?hash=item1a358ef186:g:fUIAAOSwIINZvy5- Może znajdziesz rozwiazanie problemu?
Fido Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 O ile się nie mylę to jest na Windowsie CE Prosta sprawa, o ile nie jest zablokowana. Automapę instalujesz na karcie pamięci, wchodzisz w ustawienia navi i zmieniasz ścieżkę pliku startowego na tą z Automapy. Identyko się robi w przenośnych urządzeniach nawigacyjnych. By sprawdzić czy nie jest zablokowana trzeba poszukać w ustawieniach czy da się zmienić tą ścieżkę.
Fido Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 O ile się nie mylę to jest na Windowsie CE Prosta sprawa, o ile nie jest zablokowana. Automapę instalujesz na karcie pamięci, wchodzisz w ustawienia navi i zmieniasz ścieżkę pliku startowego na tą z Automapy. Identyko się robi w przenośnych urządzeniach nawigacyjnych. By sprawdzić czy nie jest zablokowana trzeba poszukać w ustawieniach czy da się zmienić tą ścieżkę.
rysuchom Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 To jest Windows CE, ścieżki widać, można wybierac , ale nie chcą się instalowac
Fido Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Ścieżek się nie instaluje. Instaluje się program nawigacyjny na kartę i wskazuje ścieżkę do pliku startowego w formacie exe. Podjedź na spot w swojej okolicy to może któryś z forumowiczów ci wgra inną navi.
rysuchom Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 oczywiście, żle to okresliłem, program mam na karcie, wskazuję ścieżkę i oprócz tej która już działa żaden inny progran nie wchodzi
Fido Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Może wskazujesz zły plik exe, na odległość nie pomogę. Ja instaluje znajomym Automapę, na nie najbardziej się znam.
Rekomendowane odpowiedzi