Artur_8K0 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Witajcie! Zamieniłem swoje Audi A4 B7 na takie oto BMW Ze specyfikacji fabrycznej tego auta została karoseria i silnik Znalazłem to auto w Szwajcarii z udokumentowanym przebiegiem 86tys km! Czyli perełka jakich mało... Stwierdziłem że będzie to idealna baza do zbudowania fajnego projektu... No i poleciało... Wymieniłem: - wywalone zwykłe zderzaki i wrzucony kompletny m-pakiet (zderzaki, progi) - dodałem relingi (fabrycznie nie było) bo kombi bez relingów wygląda hmmm.... goło. - podsufitka wymieniona na czarną - fotele wymienione ze zwykłej czarnej skóry na ciemno beżowe komforty - boczki ze zwykłych czarnych na ciemno beżowe z podświetlaniem schowków, klamek itp - nagłośnienie ze zwykłego na Logic 7 - dekory ze szczotkowanego aluminium na drewno (lepiej pasują do obecnego koloru wnętrza) - kierownica i poduszka ze zwykłej na m-pakiet - lusterka ze zwykłych na fotochromy, podświetlane od spodu, składane i z pamięcią - grzana d*pa przód i tył W porównaniu do byłego A4 B7 na plus - komfort jazdy to zupełnie inna bajka... Co do silnika to nie porównuję bo tam miałem 2.0TDI 170km, a tu jest 3.0 235km, więc różnica jest oczywista Plany : - wersja full black (wszystkie chromy out, ciemne szyby i czarna felga) - wspomniana wyżej felga (19 cali na pewno, ale nie mam jeszcze nic upatrzonego) - podwyższenie mocy do 300km I jak się podoba? Dwie fotki na szybko:
David Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Polift silnik mody podoba mi sie pomysl pojscia w shadow line
Recommended Posts