Audi80forlife Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Przychodę na forum bo (szukam wymiarów radia) ogólnie podpowiedzi w moim projekcie aby zamontować Navigation plus zamiast normalnego radia. Juz wiem jak to zrobić zeby się zmiesciło i się zmiesci, więć potrzebuje informacji na temat tego radia, wiem ze występuje w a4b5 ale chciałbym dokładnie wiediec jak się sprawóje, jak tam z mp3 czy są czy nie ma problemów, jak ogólnie sama navigacja, ii prosił bym o dokładne wymiary jakieś bo to dla mnie ważne . *Jest odpowiedni dział do takich zapytań, a nie dział "Na każdy temat" - wątek przeniesiony
JawoR36 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 O jakie Navigation Plus Ci chodzi?
Audi80forlife Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 własnie dla tego tu przychodzę bo sam nie wiem o moze to jakiś model
Audi80forlife Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 no albo to drugie tylko nie wiem czym się różnią jak działają ogólnie i wgl
Audi80forlife Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 radia będę miał z dobrego źródła po taniej cenie, więc żeby je jakoś zdobyć się nie natrudzę mogę mieć w kazdej chwili.
elmo814 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 kształt jest wazny nie kazde pasuje do b6/ b7
Audi80forlife Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 to nie do a4 tylko do Audi 80 takie znalazłem zdj, nie wiem czy to ma coś do kształtu bo to i tak ta ramka będzie trzeba jakoś przekminić więc...
Audi80forlife Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 o jakoś tak to będie wyglądać tylkko tu jakoś niechlujnie ale nie wazne
Rekomendowane odpowiedzi