Jump to content
IGNORED

[A4 B5] Jak zmienić kolor podświetlenia radia?

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Posiadam w audi radio Pioneer DEH-P7100BT widoczne na zdjęciu poniżej. Obecnie przyciski podświetlone są na niebiesko. Czy jest w tym radiu funkcja do zmiany koloru tego podświetlenia, najlepiej na czerwony?

Radio.jpg

Posted

30sek 

Podświetlenie przycisków RGB (multi-colour)

Posted
29 minut temu, JawoR36 napisał:

30sek 

Podświetlenie przycisków RGB (multi-colour)

Dzięki za odpowiedź. Ale jeszcze do końca nie rozumiem. Który przycisk mam przycisnąć przez 30 sekund?

Posted

30sekund mi zajęło znalezienie informacji o tym, że te radio ma możliwość zmiany kolorów. Mogłeś to zrobić sam. Internet nie gryzie.

Podejrzewam, że kolejne 30sek powinna Ci zająć zmiana koloru w radiu, a jak nie, czyż nie łatwiej sprawdzić w instrukcji jak to zrobić niż zaśmiecać forum problemami, które tak naprawdę nie są problemami?

Posted
1 godzinę temu, JawoR36 napisał:

30sekund mi zajęło znalezienie informacji o tym, że te radio ma możliwość zmiany kolorów. Mogłeś to zrobić sam. Internet nie gryzie.

Podejrzewam, że kolejne 30sek powinna Ci zająć zmiana koloru w radiu, a jak nie, czyż nie łatwiej sprawdzić w instrukcji jak to zrobić niż zaśmiecać forum problemami, które tak naprawdę nie są problemami?

Bez spiny. Mógłbyś napisać, gdzie znalazłeś taką informację? W instrukcji znalazłem jedynie, że podświetlenie można tylko włączyć/wyłączyć. Na stronie producenta podają natomiast, że jest w kolorze niebieskim.

Posted

Przez przypadek sprawdziłem nowszy model.

Twój model NIE obsługuje zmiany kolorów : 
All-Blue