Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marian TY masz 28 lat ?? ja pier***e myslałem ze z 25 :polew::decayed: Stary kon jestes :decayed: :decayed:

Pozory mylą :tongue4:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 467,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no cos tam wspominałes ostatnio na spocie ze kupiłes jakas cysterne botoxu czy cos takiego :decayed::polew:

Opublikowano

Marian TY masz 28 lat ?? ja pier***e myslałem ze z 25 :polew::decayed: Stary kon jestes :decayed: :decayed:

Pozory mylą :tongue4:

to prawda,

ja na ten przykład wyglądam na 24, no góra na 25 lat

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to prawda,

...chyba do setki

Opublikowano

to prawda,

...chyba do setki

:polew: maxym, odwazny jestes, tak sie nabijac z vipa, dostaniesz bana, bedziesz moderowany, zabiora Ci cukierki...

btw maxym,a Twoje auto nie jechalo dzis jakos po 10.00 rano baltycka w kierunku jonkowa? bo chyba takowa widzialem i wlasnie zwrocilem uwage na mocny zenon i dlugiego bata cb

aaa i ze niby ze nie wygladam na 23? :> :D na łosiemnaście:D

niezle ciacho ze mnie:D

Opublikowano

to prawda,

...chyba do setki

:polew: maxym, odwazny jestes, tak sie nabijac z vipa, dostaniesz bana, bedziesz moderowany, zabiora Ci cukierki...

btw maxym,a Twoje auto nie jechalo dzis jakos po 10.00 rano baltycka w kierunku jonkowa? bo chyba takowa widzialem i wlasnie zwrocilem uwage na mocny zenon i dlugiego bata cb

Nie no, nikt się z naszego vipa nie naśmiewa, odrobina humoru nie zaszkodzi ;)

A na bałtyckiej to ja jechałem, tak w okolicy 10:30-10:40 :) mówisz że mocno zenon świeci? ale chyba nie daje po gałach co?

siora jechała wczoraj do wawy wieczorem i nikt jej nie mignął ani razu więc chyba ok ustawiony :)

Tylko jak wspominałem wolałbym bardziej białe światło niż lekko niebieskie :)

Opublikowano

Maxyjm ja tez nie mrygam jak ktos ma zle ustawione szkoda moich zarowek :)

Najgorzej jak ktos kto ma takie zarowki zle ustawione jedzie za toba jak nie masz fotochromatycznych lusterek to lipa:( w takiej syt pozostaje dac sie wyprzedzic i jak taki delikwent wyprzedzi to usiasc mu naogonie z długimi :evil: mowie wam skutkuje w 100% :cool1::kox:

Opublikowano

Ja myślę że zwykłe lampy bardziej oślepiają niż soczewki, bo jak sam wiesz na soczewce jest wyraźna granica światło-cienia i widać że np komuś świeci w lusterko czy po prostu za wysoko,

a zwykłe lampy świecą jak chcą i gdzie chcą, zwłaszcza jak odbłyśniki i szkła reflektora są juz leciwe wtedy świeci wszędzie dookoła :)

Opublikowano

nie no tak na soczewce to wiesz jest pikus :)_ najgorzej jak ktos w taki stary przepalony klosz wj***e hidy i wtedy jest masakra :(:(:(

Opublikowano

maxym, nie swiecilo za wysoko, spokojna glowa, po prostu zwrocilem z daleka uwage na granatowa a4 na xenonie, a swieci wg mnie tak na niebiesko-zielono, ale spoko, bardzo fajnie

Opublikowano

rezaj!

popros mikolaja pod choinke:D

Opublikowano

dod niech mikołaj dorzuci w gratisie zderzak przod i tył, listy boczne , grill w pakiecie optycznym czern i spojler na klape :)[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:51_________________________________________________

image.jpg :mysli:

[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________

s42.jpg

Opublikowano

A ja sobie zamówilem zarowki H7 Osram Night Breaker na długie , bo te zwykłe to świecą jak świeczki na żółto :P a postojówki ledowe sobie sam wyrezam, szkoda kasy na kupno po 10 czy 15zl/szt, mam tez w planie zakup bialych kierunkow bocznych zeby bok auta tez sie troche odswiezyl :) zawsze to troche tanszy mod niz przerobka na S-line ;P

Opublikowano

boczne to od skody fabii sa identyko, a ori chyba z 20pln kosztuja.

załeq, jak ja mialbym napisac tu na forum swoj list do swietego mikolaja to bym chyba serwer zawiesil :decayed:

Opublikowano

no bo te twoje zołcichy to wygladaja jak poł d*py zza krzaka :kox: jak bys miał xenon 4300 to tak nie widac a przy tych twoich to jak tecza oooooooooooooo tak

tecza.jpg

[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:05_________________________________________________ja sobie dzis robiłem liste tak mniej wiecej to na czesciach na allegro tak z 15 tys bym musiał miec ;) a z ASO to tak z 50 :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________Ooooo i Grzegorz sie pojawi ł :):hi:

jak tam logi ??? robiłes z Pawłem ?? :mysli:

Opublikowano

tak wygląda postojówka przy zenonie :)

img0318vm.jpg

A tak sie prezentuje autko w dzien :)

img03200.jpg

Opublikowano

ramek klubowych nie ma :confused4: wstyd :decayed:

Opublikowano

ramek klubowych nie ma :confused4: wstyd :decayed:

była ładna listewka chromik, ale sie wykruszył i został biały pasek ;P

a ramki klubowe, hmm :P moze kiedys ;)