Jump to content
IGNORED

Spoty Olsztyńskie

Skrzypek
 Share

Recommended Posts

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA SPOTY OLSZTYŃSKIE
SPOTY odbywają się na parkingu przy zjeździe na Ruś

OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!

A tutaj wspomnienie z jednego ze spotów piwnych :)

1V650.jpg

• Replies 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zaleczeq

2342

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top Posters In This Topic

MI tam bliżej do 3-miasta niż do Olsztyna (z E-ga) wiec zapewne prędzej tam sie wybiorę niż do Olsztyna. Jeżeli miał by być jakiś spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie.

spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie

całkiem miła koncepcja, może lenie z Trójmiasta i ruszyłyby tyłki... :cool:

spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie

całkiem miła koncepcja, może lenie z Trójmiasta i ruszyłyby tyłki... :cool:

Pre czekam na cieplejszy weekend i zabieram sie z żonką i naszą dzidzią, zepewne do Stegny możemy się zgadać...

Ja do olsztyna też moge sie wybrac, nawet byłem w ostatnia niedziele.Ale myśle ze moze lepiej w jakies nadmorskiej mijscowosci jak zrobi sie troche cieplej- bedzie ciekawiej

no widze ze cossie wkoncu rusza...bardzo pozytywnie...ja bylem wczoraj w Olsztynie ale zadnej a4-ki nie widzialem...a jezeli chodzio jakas ustawke to tez sie pisze... :a4fan:

Micek ja mieszkam w Kortowie tam jest Centrum Konferencyjne i duży parking proponuje start spotkania na tym parkingu jak coś ale warto więcej osób no i obserwuj prognoze pogody ;)

[ Dodano: 19-03-2007, 11:55 ]

ps. Jak jesteś na liście Asisstance u Huga to masz na mnioe namiary tel. jak nie to wpisz się na nią

do miasteczka akademickiego trafisz na bank :) zwłaszcza jak będzie świeciło słoneczko ;) w następnym tygodniu ma być 20 stopni więc wstępnie na next week się umawiamy poszukaj jeszcze ludzi z warmi-maz na forum ja też się porozglądam.

w weekendy zawsze do dziewczyny jezdze wiec jak cos to moge wpasc tylko w niedziele...czytales moj pierwszy post ze zloty z szyman przeniesli do olsztyna gdzies na dajtki na 27-29 kwiecien wpadniesz?

Dzięki za zaproszenie i wzajemnie zapraszamy nad jeziora warmińskie, jutro robimy grilla w kampusie uniwersyteckim nad jeziorem godź -ok. 14/15 spotkanie na parkingu przy Centrum konferencyjnym w Kortowie tel. kontaktowy 51-51-51-451 Robert Zapraszamy. ps.proszę zabrać ze sobą kiełbaski i piwko, węgiel mamy ;)

Widze coraz wiecej Nas przybywa i bardzo pozytywnie...widzialem tez ostatnio ze na forum jest takze kolega z Ornety ale widocznie tutaj jeszcze nie dotarl hehe :a4fan:

Czy 31.03 coś wyszło z tego spotu w Kortowie?

Kto był?

Bo trzeba w końcu ruszyć!!! :a4fan:

To i ja się zamelduje tutaj :a4fan::quattro: olsztyniak.

Widzę że jest nas parę osób z krainy tyjąca jezior na tym forum

taktuś, ja byłem :) Micek chciał być :) .... Witamy NOE i cieszymy się, że odnalazłeś się wśród rodaków ;):a4fan::a4fan::a4fan: ... słuchajcie na razie chmury zakryły niebo więc nie ma co się zbierać ale jak tylko znowu pogoda się poprawi to się do Was odezwę no i miło będzie się spotkać na grillu. pozdrawiam Robson. ps. napiszcie mi PW ze swoimi numerami komórek to wrazie nieobecnoci na forum wyslę Wam smsa z miejscem i godziną spotkania

[ Dodano: 05-04-2007, 11:14 ]

jdlugozima, wyslij mi swój numer na PW

Trzeba zmienić temat na: Spoty Warmińsko-Mazurskie

Ustalmy termin spota: proponuję niedzielę 15. kwietnia, na parkingu przy Centrum Konferencyjnym w Kortowie II na godz. 17.oo

Ja będę na pewno!!!

Robson choćbyśmy byli być we dwoje- to bądźmy :exclaim: ,

choć oczywiście zapraszam wszystkich chętnych :a4fan: [/b]

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 06-04-2007, 11:40 ]

zrobione ;)

taktuś, niedziela... hmm 12 kwietnia jadę z żoną do Warszawy bo musi się położyć przed porodem do szpitala więc nie wiem czy będę w olsztynie ale jak będę to na pewno się pojawię, napisz mi na PW numer Twojej komórki taktuś to do Ciebie przedzwonię w sobotę

Noooooooooo...

Tutaj jeszcze dziś nie byłem.

Wesołych Świąt Robaczki :-D

Niestety mnie nie będzie na spocie, bo wyjeżdżam po świętach na miesiąc jak wrócę w maju to na pewno wpadnę na jakiś spot W-M

witam koledzy jestem z okolic olsztyna prawie codziennie jestem w miescie...tylko ze pracuje w delegacji..ale zlocik bardzo chetnie...mysle ze cos ruszy

[ Dodano: 08-04-2007, 15:40 ]

troche lipa raczej nie bedzie mnie w niedziele po swietach..szkoda ale na pewno da sie jeszcze zorganizowac

Witamy serdecznie w gronie W-M lukasho2, będzie dużo okazji to fakt :) ale musimy się zebrać zwłaszcza, że mamy gdzie w przeciwieństwie do Kolegów z Centralnej, którzy nie mają pięknych jezior tuż za domem ;) Korzystajmy więc z uroków swojego regionu lukasho2 - proszę o numer komórki na PW, będę mógł Ci wysyłąć smsy z datą i miejscem spotów pozdrawiam Robson