Skrzypek 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA SPOTY OLSZTYŃSKIESPOTY odbywają się na parkingu przy zjeździe na RuśOBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!A tutaj wspomnienie z jednego ze spotów piwnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 13 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 MI tam bliżej do 3-miasta niż do Olsztyna (z E-ga) wiec zapewne prędzej tam sie wybiorę niż do Olsztyna. Jeżeli miał by być jakiś spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie całkiem miła koncepcja, może lenie z Trójmiasta i ruszyłyby tyłki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 13 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 spot całodniowy na grilla przygładowo na pojezierzu iławskim to bardzo chętnie całkiem miła koncepcja, może lenie z Trójmiasta i ruszyłyby tyłki... Pre czekam na cieplejszy weekend i zabieram sie z żonką i naszą dzidzią, zepewne do Stegny możemy się zgadać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Witam jestem z olsztyna i moge sie dołączyć lub pomóc coś zorganizować, stegna też brzmi nieźle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaj82 0 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ja do olsztyna też moge sie wybrac, nawet byłem w ostatnia niedziele.Ale myśle ze moze lepiej w jakies nadmorskiej mijscowosci jak zrobi sie troche cieplej- bedzie ciekawiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 ok Kaj to mamy wstępną "ustawkę' jak coś to proszę o kontakt tel jest na liscie asistance u Huga pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 no widze ze cossie wkoncu rusza...bardzo pozytywnie...ja bylem wczoraj w Olsztynie ale zadnej a4-ki nie widzialem...a jezeli chodzio jakas ustawke to tez sie pisze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Micek ja mieszkam w Kortowie tam jest Centrum Konferencyjne i duży parking proponuje start spotkania na tym parkingu jak coś ale warto więcej osób no i obserwuj prognoze pogody [ Dodano: 19-03-2007, 11:55 ] ps. Jak jesteś na liście Asisstance u Huga to masz na mnioe namiary tel. jak nie to wpisz się na nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 hehe moze i jakos bym tam trafil...a co z tymi prognozami?!Mam nadzieje ze pogoda nie bedzie szwankowala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 do miasteczka akademickiego trafisz na bank zwłaszcza jak będzie świeciło słoneczko w następnym tygodniu ma być 20 stopni więc wstępnie na next week się umawiamy poszukaj jeszcze ludzi z warmi-maz na forum ja też się porozglądam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 w weekendy zawsze do dziewczyny jezdze wiec jak cos to moge wpasc tylko w niedziele...czytales moj pierwszy post ze zloty z szyman przeniesli do olsztyna gdzies na dajtki na 27-29 kwiecien wpadniesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czakpiotrz 0 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Zapraszam kolegow z Warmi i Mazur na zlot Audi Klub podlasie. Szczególy na www.AudiKlub.prv.pl w dziale KLUB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Dzięki za zaproszenie i wzajemnie zapraszamy nad jeziora warmińskie, jutro robimy grilla w kampusie uniwersyteckim nad jeziorem godź -ok. 14/15 spotkanie na parkingu przy Centrum konferencyjnym w Kortowie tel. kontaktowy 51-51-51-451 Robert Zapraszamy. ps.proszę zabrać ze sobą kiełbaski i piwko, węgiel mamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdlugozima 0 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 W warmińsko-mazurskim piszę się bardzo chętnie, czekam na konkretne propozycje i terminy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Widze coraz wiecej Nas przybywa i bardzo pozytywnie...widzialem tez ostatnio ze na forum jest takze kolega z Ornety ale widocznie tutaj jeszcze nie dotarl hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 no trzeba Go ściągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Wkoncu nie mozemy byc gorsi od innych i tez miec swoja elite... :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 no dokładnie!! )) W-M Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Czy 31.03 coś wyszło z tego spotu w Kortowie? Kto był? Bo trzeba w końcu ruszyć!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOE 0 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 To i ja się zamelduje tutaj olsztyniak. Widzę że jest nas parę osób z krainy tyjąca jezior na tym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 taktuś, ja byłem Micek chciał być .... Witamy NOE i cieszymy się, że odnalazłeś się wśród rodaków ... słuchajcie na razie chmury zakryły niebo więc nie ma co się zbierać ale jak tylko znowu pogoda się poprawi to się do Was odezwę no i miło będzie się spotkać na grillu. pozdrawiam Robson. ps. napiszcie mi PW ze swoimi numerami komórek to wrazie nieobecnoci na forum wyslę Wam smsa z miejscem i godziną spotkania [ Dodano: 05-04-2007, 11:14 ] jdlugozima, wyslij mi swój numer na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Trzeba zmienić temat na: Spoty Warmińsko-Mazurskie Ustalmy termin spota: proponuję niedzielę 15. kwietnia, na parkingu przy Centrum Konferencyjnym w Kortowie II na godz. 17.oo Ja będę na pewno!!! Robson choćbyśmy byli być we dwoje- to bądźmy :exclaim: , choć oczywiście zapraszam wszystkich chętnych [/b] [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 06-04-2007, 11:40 ] zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 taktuś, niedziela... hmm 12 kwietnia jadę z żoną do Warszawy bo musi się położyć przed porodem do szpitala więc nie wiem czy będę w olsztynie ale jak będę to na pewno się pojawię, napisz mi na PW numer Twojej komórki taktuś to do Ciebie przedzwonię w sobotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wit.s 0 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Noooooooooo... Tutaj jeszcze dziś nie byłem. Wesołych Świąt Robaczki :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOE 0 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Niestety mnie nie będzie na spocie, bo wyjeżdżam po świętach na miesiąc jak wrócę w maju to na pewno wpadnę na jakiś spot W-M Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasho2 0 Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 witam koledzy jestem z okolic olsztyna prawie codziennie jestem w miescie...tylko ze pracuje w delegacji..ale zlocik bardzo chetnie...mysle ze cos ruszy [ Dodano: 08-04-2007, 15:40 ] troche lipa raczej nie bedzie mnie w niedziele po swietach..szkoda ale na pewno da sie jeszcze zorganizowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson 0 Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Witamy serdecznie w gronie W-M lukasho2, będzie dużo okazji to fakt ale musimy się zebrać zwłaszcza, że mamy gdzie w przeciwieństwie do Kolegów z Centralnej, którzy nie mają pięknych jezior tuż za domem Korzystajmy więc z uroków swojego regionu lukasho2 - proszę o numer komórki na PW, będę mógł Ci wysyłąć smsy z datą i miejscem spotów pozdrawiam Robson Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasho2 0 Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 chetnie w olsztynie mozna sie ustawic..jestem otwarty na propozycje...pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
micek 0 Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 witam kolege witam...troche juz Nas sie nazbieralo i koniecznie juz jakis spocik trzeba zoorganizowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts