Kajrol Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam, tak jak w tytule. Czy ktoś może posiada taki gumowy doklejany "spoiler" gume pod przedni zderzak? I mógłby podzielić się efektem i żywotnością tego sprzętu
wielik Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Mam zakupiony i czeka na montaż. W poprzednich autach tj impreza wrx i accord VII też dołożyłem ta gumę i nie miałem zastrzeżeń co do żywotności i fajnie wizualnie obniżyła przod. Nie wiem jak to będzie pasowało w B8 jest parę zdjęć w necie i nienajgorzej to wyglada ale szukam dalej alternatywy, może ktoś montować jakąś inną dokładkę pod ten zderzak przedni np z cupry.
Kajrol Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Opublikowano 26 Maja 2018 W dniu 5.03.2018 o 09:01, wielik napisał: Mam zakupiony i czeka na montaż. W poprzednich autach tj impreza wrx i accord VII też dołożyłem ta gumę i nie miałem zastrzeżeń co do żywotności i fajnie wizualnie obniżyła przod. Nie wiem jak to będzie pasowało w B8 jest parę zdjęć w necie i nienajgorzej to wyglada ale szukam dalej alternatywy, może ktoś montować jakąś inną dokładkę pod ten zderzak przedni np z cupry. jak będziesz miał już przyklejony to podrzuć jakieś foto
ChinQuan Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 W dniu 5.03.2018 o 08:01, wielik napisał: Mam zakupiony i czeka na montaż. W poprzednich autach tj impreza wrx i accord VII też dołożyłem ta gumę i nie miałem zastrzeżeń co do żywotności i fajnie wizualnie obniżyła przod. Nie wiem jak to będzie pasowało w B8 jest parę zdjęć w necie i nienajgorzej to wyglada ale szukam dalej alternatywy, może ktoś montować jakąś inną dokładkę pod ten zderzak przedni np z cupry. zamontowałeś? Może masz jakieś foto i opinie ?
wielik Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Wtajcie, przepraszam za zwłoke ale nie było mnie na forum dosc długo.. Latam jakis czas juz z tą dokładką, podczas montażu był troche problem z trzymaniem tasmy samoprzylepnej.Generalnie w normalnych pieniądzach nic lepszego sie nie znajdzie - ja zakupiłem na aliexpress za ok 45 zl a zawsze ochroni troche zderzak przed krawęznikiem. Mi sie podoba . Zresztą to moje trzecie auto z tą "gumą" ;] polecam Edytowane 29 Czerwca 2018 przez wielik
Ditomee Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Czy trzeba dodatkowo spoiler złapać na wkręty czy sam klej wystarczy
wielik Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 W dniu 27.07.2018 o 20:06, Ditomee napisał: Czy trzeba dodatkowo spoiler złapać na wkręty czy sam klej wystarczy Trzeba- gówniany chiński klej a niby taśma 3m
Rekomendowane odpowiedzi