leewang Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Hej, Koledzy możecie powiedzieć mi jak wymienić żarówkę kierunkowskazu w lampie xenonowej? Wyjąłem lampę ale przez tą dziurę do wymiany żarnika chyba nie da się tego zrobić? Nie widzę innych opcji... Może ktoś podpowie? Pozdrawiam
booolek Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Hej.da się i to bez problemu. Ściągasz dekielek i.masz czarne przedłużenie wtyczki od kierunka przekręcasz i wyciągasz na zewnątrz.
leewang Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Ja jak ściągne dekilek to mam żarnik od xenonów, innych dekli brak :/
czarek76 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Musisz wyjąć żarnik i jakimiś długimi szczypami wyjąć żarówkę. Tu masz opis z elsy 1
booolek Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 ściągnij przetwornice i będziesz widział ,tak jak kolega wyżej napisał---długimi szczypcami.
leewang Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Dzięki koledzy, to będę robił drugie podejście
Rekomendowane odpowiedzi