Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Montaż CB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawial sie ktos moze czy jest mozliwosc zamontowania CB w popielniczce ?? Wymiarami pasuje idealnie jak sie wyciagnie popielniczke (Uniden 520XL) ale czy bedzie miejsce w tunelu zeby je wepchnac glebiej :mysli:

pozdrawiam

Opublikowano

ja zamontowałem w półce na mapy pod kierownicą po prawej stronie swojego unidena , zmieścił się idealne , jedyne co musiałem przerobić to wykonać niewielki otwór w wewnętrznej ściance na antenę gruszka mieści się swobodnie obok , przewody można podłączyć do bezpieczników dzięki czemu gniazdo zapalniczki można wykorzystać do podłączania nawigacji.Radia przez szybę nie widać bo kierownica zasłania więc złodziej się nie połakomi , a kierowca ma swobodny dostęp do pokręteł , polecam

Opublikowano
  • Autor

ja zamontowałem w półce na mapy pod kierownicą po prawej stronie swojego unidena , zmieścił się idealne , jedyne co musiałem przerobić to wykonać niewielki otwór w wewnętrznej ściance na antenę gruszka mieści się swobodnie obok , przewody można podłączyć do bezpieczników dzięki czemu gniazdo zapalniczki można wykorzystać do podłączania nawigacji.Radia przez szybę nie widać bo kierownica zasłania więc złodziej się nie połakomi , a kierowca ma swobodny dostęp do pokręteł , polecam

nieporeczny dostep do gruszki, chyba zeby zastosowac jakies przedluzenie kabla i wyprowadzic ja z prawej strony tunelu :mysli:

coraz bardziej mnie kusi zamontowanie w miejsce popielniczki, jak znajde wiecej czas rozbiore tunel i zobacze co da sie zrobic :evil:

ma ktos moze schemat rozebrania tunelu ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a pod co konkretnie nalezy podpiąć zasilanie pod który bezpiecznik najwygodniej by wszystko grało..? Zamierzam w B6 wrzucić CB w kieszeń na dole tylko nie wiem jak to podłączyć.. macie może jakieś rady albo schemat..? ja mam o tyle dobrze, że wyjście na gruszkę mam z przodu radia a nie z tyłu więc nie będzie chyba problemu z przewodem od gruszki.. no nic zobaczymy jak to będzie wyglądało..

Opublikowano

a pod co konkretnie nalezy podpiąć zasilanie pod który bezpiecznik najwygodniej by wszystko grało..? Zamierzam w B6 wrzucić CB w kieszeń na dole tylko nie wiem jak to podłączyć.. macie może jakieś rady albo schemat..? ja mam o tyle dobrze, że wyjście na gruszkę mam z przodu radia a nie z tyłu więc nie będzie chyba problemu z przewodem od gruszki.. no nic zobaczymy jak to będzie wyglądało..

ja tam podłączyłem sie pod zapalniczkę, tylko że od tyłu (w tunelu) aby przewodów nie było widać :tongue4:

Opublikowano

No dobrze w piątek się za to zabieramy z kolegą co zna się na lutowaniu - ja niestety kompletnie nie - i będziemy radzić.. Spróbujemy pod zapalniczkę w takim razie się dostać, poinformuję po podłączeniu jak i co:)

Opublikowano

No dobrze w piątek się za to zabieramy z kolegą co zna się na lutowaniu - ja niestety kompletnie nie - i będziemy radzić.. Spróbujemy pod zapalniczkę w takim razie się dostać, poinformuję po podłączeniu jak i co:)

jeśli będziesz chciał podłączyć sie w taki sam sposób co ja, to musisz w pierwszej kolejności zdemontowac plastiki miedzy siedzeniami kierowcy i pasażera i wtedy dopiero bierzesz sie za środkową konsole

Opublikowano

hmm pierwszy raz zajęło mi to chyba ze 4 godziny :wallbash: ale teraz zrobiłbym to co najwyżej w dwie :>

Opublikowano

Zawsze tak jest, że debiut jest dłuższy:) a nie ma problemu z wydobywaniem się głosu ? nie tłumi go ?

Opublikowano

wszystko elegancko słychać, bez żadnych problemów

Opublikowano

No to fajnie w takim razie zamontuję sobie w ten sposób. Bo szczerze mówiąc wyjmująć i wsadzając radio co chwila... człowiek tylko się wkurza;) a tak tylko włączę i mam.. kabelek ładnie się pod plastikami pociągnie i będzie dobrze;) dzięki wielkie

Opublikowano

w razie klopotów pisz to pomoge, moze podesle jakies fotki :>