Korzeń Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Kupiłem najpierw lampki do QQ1 ale coś mi się nie zgadza. Dwie czarne LED z wąskim wejściem i jedną białą Halogen na szerokie złącze. Znalazłem aukcję z numerem wiązki 8K0971679A ale Kobita nie wie, która będzie pasowała. Wszystkie mają ten sam numer. A jak dobiera niby do A4 to coś kostki się nie zgadzają do tego co kupiłem. Zerknijcie proszę do polifta 2014 która pasuje. Dzięki Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Korzeń
deafca Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 To co masz na zdjęciach to masz oświetlenie do schowka
Korzeń Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Pierwsze zdjęcie owszem. A pozostałe 3 wiązki widać pod spodem?
deafca Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 To samo 1x do oświetlenia schowka 1x do oświetlenia no pasażera 1x do sygnalizacji otwarcia schowka Poznaje po brązowej wtyczce, ze to do schowka
Korzeń Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 To jak realizuje się podświetlenie nóg kierowcy? Byłem przekonany, że pierwsza lampka schowek druga nogi pasażera trzecia nogi kierowcy W takim razie którą wziąć do schowka i nóg pasażera?
czarek76 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Oświetlenie nóg kierowcy to oddzielna lampka, do której będziesz musiał dorobić instalację, a do oświetlenia nóg pasażera i schowka to każda z tych zdjęć co wstawiłeś powyżej się nadaje.
Korzeń Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Czy pierwsze i drugie zdjęcie nie ma różnej brązowej wtyczki?
czarek76 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wtyczki są te same, natomiast na zdjęciu pierwszym masz w tej wtyczce włożoną kostkę z kawałkiem instalacji.
Rekomendowane odpowiedzi