Jump to content
IGNORED

Centralny zamek A4 b7

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem posiadam trzy piloty i wszystkie mają bardzo słaby zasięg 3-4 metry od auta już nie działają nie jest to problem baterii bo już wymieniałem i nic się nie zmieniło. Auto już zakupiłem z takim problemem i jest dosyć kłopotliwy. Gdzie szukać usterki moduł komfortu jest uszkodzony ?? czy piloty ale wszystkie 3 szt? czy moduł komfortu ma jakaś antenę ??     

Posted

Antena jest w tylnej lewej szybie. Zobacz czy jest podpięty kabel do wzmacniacza antenowego

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Posted
Antena jest w tylnej lewej szybie. Zobacz czy jest podpięty kabel do wzmacniacza antenowego

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Tam jest zrobione coś takiego dodam że radio jest nie ori 939f8baf224a847a03c81f4405d84de1.jpg38baf30329f6e32863f5490c7dde1a52.jpg2498728fc599c8ddb3c3b0b8dddfc57b.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Posted

Wejście FZV to wlasnie jest antena do centralnego.
Musisz to rozkręcić i uporządkować.
Radio jeśli nie gra, to musisz kupić separator. Ale kable do okna (anten) muszą być podłączone prawidłowo.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Posted

Do tego był zakręcony przewód elektryczny i był poprowadzony do przewodów z drugiej strony tylko lipa jest trochę bo we wtyczce do wzmacniacza nie ma pinow tylko tak jest kabel upchany

Posted

Antena pilota przechodzi przez wzmacniacz bez żadnego dodatkowego modułu. Możesz spróbować podpiąć na krótko, bez wzmacniacza.
Rozbierz i zobacz sobie.

Posted
Antena pilota przechodzi przez wzmacniacz bez żadnego dodatkowego modułu. Możesz spróbować podpiąć na krótko, bez wzmacniacza.
Rozbierz i zobacz sobie.

Ok sprawdzę to podłącze tylko ten przewód od centralnego i sprawdzę czy się poprawi zasięg a jak nic się nie zmieni to gdzie szukać usterki moduł komfortu czy piloty