nomad89 Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 (edited) Cześć wszystkim, Czy posiada z Was ktoś wiedzę na temat jakiś fajnych końcówek tłumika do A4 B5 polift AVant, 1.8t? Moja a4ka ma 2 rury z tyłu więc chciałbym po prostu jakąś dokładkę dołożyć chromowaną, żeby to fajniej wyglądało (chodzi mi tylko o same dokładki). Czy ktoś z Was poleca jakąś firmę, czy może ma coś upatrzonego? Fajnie jakby można to było tylko przykręcić, bo nie mam gdzie ogarnąć spawania. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego: Ponadto mam jeszcze małą prośbę o pomoc w wyborze grilla lub zmodyfikowaniu go. Auto mam w AVancie, kolor LY7L (ciemniejszy srebrny). Chciałbym zrobić coś z przednim grillem (polift) i zastanawiam się czy pomalować samemu tylko obwódkę chromowaną na czarny mat jakimś plasti dipem czy zakupić np coś takiego: http://allegro.pl/audi-a4-b5-94-00-rs-look-grill-gril-atrapa-przod-i7072344206.html Czy wg Was to jest wieś? Dzięki za pomoc :)) Edited December 18, 2017 by nomad89
karol24 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Wieś nie wieś, są Forumowe auta z takimi grilami. Ja mam ori RS w polifcie i mi się podoba
Recommended Posts