Dopa Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witam. Ostatnio wpadłem na pomysł zmiany grilla w swojej a4 b7, kupiłem grill i zabrałem się za wymianę a tu zonk nie mam odpowiednich kluczy do odkręcenia zderzaka. Potrzebowałem kluczy do odkręcenia ''prostokątnych'' nakrętek co w sumie mnie nie zdziwiło, pytanie brzmi czy mogę gdzieś dostać takie klucze? Lubie robić przy swoim samochodzie sam więc pewnie jeszcze dużo innych rzeczy będę potrzebował ale akurat teraz poszukuje takich kluczy, ktoś coś wie gdzie tego szukać?
Klawisz-84 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ale zderzak z przodu jest na torxy i zwykłe śruby :-) odkryć wewnątrz nadkola i po 2 szt z obu stron. Torxy od góry przy reflektorze. Plus od dołu osłona silnika jeśli ją posiadasz i to wszystko. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Klawisz-84 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Musisz mieć klucze nasadkowe i długą przedłużkeWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dopa Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mi chodzi o te 4 śruby, wygląda to tak jakby one też trzymały zderzak, chociaż dzisiaj jak to zobaczyłem ponownie to zaczynam powątpiewać. Czy je trzeba odkręcać aby zdjąć zderzak?
afroo. Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tego nie ruszaj. Odkręcasz tylko 2 nakrętki na wprost, widać je na drugim i trzecim zdjęciu.
Dopa Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tak jak podejrzewałem dzięki za pomoc .
Rekomendowane odpowiedzi