Bartez38 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Byłem w tym serwisie z moim autem (Audi A4, 1,6 benzyna + LPG, 1999 rok, sedan ) i naprawdę go polecam. Wymieniałem klocki hamulcowe i tarcze hamulcowe (przód i tył ), a także skorzystałem z komputera. Pracownicy naprawdę szybko dokonali naprawy, gratisowo sprawdzili powierzchownie silnik ( czy nie ma wycieków) i zawieszenie auta. Dostałem kilka fachowych porad, m.in. na co uważać i na co zwrócić uwagę przy ewentualnej następnej wizycie na warsztacie. Przez cały czas dało się odczuć że pracownicy wiedzą co robią i znają się na rzeczy. Koszt wizyty 1150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Takze polecam!!Wymienialem lozysko.W miare tanio,szybko i fachowo.Do tego czysto i milo.POlecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGD Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tez polecam. Uszczelnilem dyfer, wymienilem olej w skrzyni tip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nanika Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ostatnie posty z tego warsztatu były z roku 2009 dużo tam się zmieniło na gorsze.Naprawiałem tam wcześniej wszystkie moje auta w rodzinie ostatnio Mercedesa Klasy A na którym,, chłopcy,, się uczyli przy okazji trochę popsuli oczywiście ja za to płaciłem, podziękowałem im za współpracę.Właściciela praktycznie przez cały dzień nie ma/trudno go zastać może wcześnie rano/przez to całkowity brak nadzoru jest tam taki starszy Pan który niby pełni obowiązki mistrza,ale tak naprawdę to jest tylko po to aby przyjąć zlecenie i je zamknąć.Zostawiłem tam sporo kasy i nerwów i musiałem zmienić warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi