Jump to content
IGNORED

[ALL] "Auto Max" Serwis , ul. Rzeczypospolitej 8, Gdańsk

Recommended Posts

Posted

Byłem w tym serwisie z moim autem (Audi A4, 1,6 benzyna + LPG, 1999 rok, sedan ) i naprawdę go polecam. Wymieniałem klocki hamulcowe i tarcze hamulcowe (przód i tył ), a także skorzystałem z komputera. Pracownicy naprawdę szybko dokonali naprawy, gratisowo sprawdzili powierzchownie silnik ( czy nie ma wycieków) i zawieszenie auta. Dostałem kilka fachowych porad, m.in. na co uważać i na co zwrócić uwagę przy ewentualnej następnej wizycie na warsztacie. Przez cały czas dało się odczuć że pracownicy wiedzą co robią i znają się na rzeczy. Koszt wizyty 1150 zł.

Posted

Takze polecam!!Wymienialem lozysko.W miare tanio,szybko i fachowo.Do tego czysto i milo.POlecam

Posted

Tez polecam. Uszczelnilem dyfer, wymienilem olej w skrzyni tip.

Posted

Ostatnie posty z tego warsztatu były z roku 2009 dużo tam się zmieniło na gorsze.Naprawiałem tam wcześniej wszystkie moje auta w rodzinie ostatnio Mercedesa Klasy A na którym,, chłopcy,, się uczyli przy okazji trochę popsuli oczywiście ja za to płaciłem, podziękowałem im za współpracę.Właściciela praktycznie przez cały dzień nie ma/trudno go zastać może wcześnie rano/przez to całkowity brak nadzoru jest tam taki starszy Pan który niby pełni obowiązki mistrza,ale tak naprawdę to jest tylko po to aby przyjąć zlecenie i je zamknąć.Zostawiłem tam sporo kasy i nerwów i musiałem zmienić warsztat.