Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odkurzacz przemysłowy 400-600zł. Jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Możecie polecić jakiś odkurzacz przemysłowy który przetrwa zbliżający się remont i wykończeniówkę w domu (pył z gipsu, wióry z drewna itp) i nada się do późniejszego sprzątania "cięższych" brudów garażowych (błoto, woda, piach) ??

Kwota wstępnie 400-600zł. Jak uważacie, że WARTO dołożyć to ok ale max za urządzenie 800zł

Wstępnie na oku mam Karcher WD 5 Premium.

Z góry dziękować za rady i propozycje.

Opublikowano

Ja ze swojej strony jaki mogę Ci kolego polecić to Starmix ISC ARD 1425 używam takiego na wykonczeniowce i radzi sobie super gruz pył gipsowy itp. Tylko ze kwota raczej poza zakresem ok 1500 zl. Stałem kiedyś przed zakupem i rozważałem wiele opcji wybrałem ta najdrozsza gdyż opinie mnie skusiły do tego i nie załuje na chwile obecna.Dodatkowo ma 3 letnia gwarancje.Produkcja Made in Germany. Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Użytkuję w pracy odkurzacz marki VIPER posiada on 3 turbiny ssące ,powiem ci naprawdę sprzęt daje radę .Polecam

Opublikowano
  • Autor

Daniel za drogo ! :)

Maniek jaki model ? bo patrzę Vipery to od 700zł do kilku tysięcy.

Ja potrzebuję odkurzacz nie do celów zarobkowych, a do użytku osobistego.

Opublikowano

Ja mam kearcher WD 2.3000 chyba jak dobrze pamiętam. Już 3lata. Odkurzam nim tak jak piszesz gruz, pył po KG. Ostatnio nawet piec centralny czyściłem nim :) kiedyś wode wciągałem z łazienki bo pralka mi wylała itp itd zaprawa klej odkurzam w garażu. Generalnie ciacham wszystko :) do dziś żyje i ma się dobrze. Płaciłem chyba 250zł za niego.

Opublikowano
20 godzin temu, marec-ki napisał:

Daniel za drogo ! :)

Maniek jaki model ? bo patrzę Vipery to od 700zł do kilku tysięcy.

Ja potrzebuję odkurzacz nie do celów zarobkowych, a do użytku osobistego.

VIPER LSU 375 odkurzacz przemysłowy czyszczenie sucho-mokro.Jednak cenowo 1,7tyś to jednak odpada.Szukaj takiego co chociaż ma 2 turbiny .

Opublikowano
  • Autor

Damian skoro ten Karcher daje radę to chyba nie będę więcej szukał. Znalazłem fajny sklep myjki.com i mają niezłe promo do jutra i w przedziale 400-600zł jest kilka propozycji. Dziękować.

Opublikowano

Polecam zainteresować się marką PROFI. Kosztuje 2/3 tego co karcher, mając w środku dokładnie te same bebechy (mam na myśli odkurzacze piorące, więc pewnie w przemysłowych będzie podobnie).