Tomasz_Stunt Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Widzę że czegoś tu brakuje ale nw czego żadne ze znalezionych zdjęć nie dało mi odpowiedzi ktoś wie co to było zapalniczka jakaś zaślepka jak to wg się nazywa ? A4 B6 USA 1.8T
sopel_prusa Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Przycisk blokady zamków drzwiWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Tomasz_Stunt Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 Dzięki bardzo za odpowiedz szkoda tylko że ten przycisk już tu nie powróci jego znalezienie graniczy z cudem ach te wersje USA może kiedyś trafi się jeszcze nawet z opcją podgrzewania tylnej kanapy na razie trzeba będzie kupić zwykłą zaślepkę tunelu .
bercik2 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Trochę zlochany ten tunel. :-D Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Tomasz_Stunt Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 W dniu 23.01.2018 o 08:35, bercik2 napisał: Trochę zlochany ten tunel. :-D Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Tunel z 2003r jeszcze ten z przed poprawionej struktury no i z tyłu wożone był dzieci, ale spokojnie będzie szła regeneracja kupił bym używkę ale 2 din w dobrym stanie kosztuje tyle co ja sobie go zrobię jeszcze lepiej za 4 razy taniej
Rekomendowane odpowiedzi