wosda Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam jak w temacie jestem posiadaczem a4 b8 z MMI 3g hdd, w schowku mam uszkodzoną zmienarke cd na 6cd. Jest możliwość zmiany zmieniarki na moduł Ami? przy czym zmieniarka jest światłowodowa a wszystkie moduły przeglądane na Allegro mają tylko wtyczkę bez światłowodu, interesuje mnie interfejs który wsunie się w ory miejsce po zmieniarce. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 do 3G HDD zamisat zmienioarki nic nie podejdzoe AMI jest bez swiatłowodu i wyglada tak ....
wosda Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Bardzo dziękuję za informację i odpowiedź:) pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Onkel Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 A w 3G basic można podłączyć ami zamiast zmieniarkę? Mam sprawna ale w ogóle jej nie używam.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Onkel Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Tak mozna załozyc Ale wspinam zmieniarkę i podpinam ami? Czy wiązkę od zmieniarki wyciągam w robię nowa dla ami?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Zmieniarka jest po Swiatłowodzie i tam robisz pętle Pare postów wyzej masz fotke co dokładnie potrzebujesz
tomi790 Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 W dniu 26.01.2018 o 22:42, wosda napisał: Witam jak w temacie jestem posiadaczem a4 b8 z MMI 3g hdd, w schowku mam uszkodzoną zmienarke cd na 6cd. Jest możliwość zmiany zmieniarki na moduł Ami? przy czym zmieniarka jest światłowodowa a wszystkie moduły przeglądane na Allegro mają tylko wtyczkę bez światłowodu, interesuje mnie interfejs który wsunie się w ory miejsce po zmieniarce. Pozdrawiam Czy mógłbyś podać jaki nr zmieniarki masz u siebie? Masz polifta z mmi 3g+? Mógłbyś podać jaki jest nr przewodu od mmi do zmieniarku?
Rekomendowane odpowiedzi