endriju99 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) A więc i Ja muszę się pochwalić moim skarbem ? A4 B7 2x s-line 1.8t 200 km w Quattro Co by tu jeszcze napisać? Auto jeździ na gwincie, przez co trzyma się bardzo dobrze drogi. Oryginalnie auto ma 163km jednak soft zrobiony na około 200-210 ,trudno powiedzieć. Dalszy plan jest aby auto polakierować i zrobić chrome delete. Także zmienić wydech na sportowy wraz z katalizatorem. *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał do tej pory w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz Edytowane 6 Stycznia 2019 przez endriju99 1
Norbas Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Graty auta. Bardzo fajny kolor i motor zrób jakiś fajny opis i pyknij więcej zdjęć auta i wnętrza P.s wszyscy prawie z oslo i okolic mimo to pozdrówki z NO i bezawaryjności
Adam87 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Piękna Gratuluje zakupu i przedewszystkim Bezawaryjności Pozdrawiam
Krasnik Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Super kolor, 1.8T i Q - zazdroszczę czekam na więcej fotek Szczerze to ciekawi mnie cena takich egzemplarzy na rynku Norweskim
Adam87 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Godzinę temu, Krasnik napisał: Super kolor, 1.8T i Q - zazdroszczę czekam na więcej fotek Szczerze to ciekawi mnie cena takich egzemplarzy na rynku Norweskim Napewno więcej kosztuje niż w polsce (oczywiście w przeliczeniu na PLN)
Norbas Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 4 godziny temu, Krasnik napisał: Super kolor, 1.8T i Q - zazdroszczę czekam na więcej fotek Szczerze to ciekawi mnie cena takich egzemplarzy na rynku Norweskim Jedno będzie na sprzedaż jak chcesz kupić
endriju99 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Cześć wszystkim! Prawie rok mnie tu nie było i odpowiedzi zobaczyłem dopiero teraz ? taki egzemplarz w Norwegii kosztował jak ja kupowałem od 80-110 000 koron norweskich ?? mam więcej fotek jak ktoś chce zobaczyć ??
Adam87 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 3 godziny temu, endriju99 napisał: mam więcej fotek jak ktoś chce zobaczyć ?? Wszyscy chcą zobaczyć... wrzuć w pierwszy post i opisz co tam masz
endriju99 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Moge jutro od środka zdjęcia porobić i wrzucić kilka ? dzisiaj nie będę bo mam tylko od zewnątrz
Adam87 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Może być i tak W której części norwegii jesteś??? 1
endriju99 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Godzinę temu, Adam87 napisał: Może być i tak W której części norwegii jesteś??? Telemark ? a Ty? Wnioskuje ze tez tu jesteś ?
Adam87 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 4 godziny temu, endriju99 napisał: Telemark ? a Ty? Wnioskuje ze tez tu jesteś ? Tak, też Norwegia ja jestem w Buskerud a dokładniej Drammen. Wrzucaj fotki autka
endriju99 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 Drammen to nie aż tak daleko ? fotki wrzuciłem ?
Adam87 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Noo teraz tak Jest na czym oko zawiesić Coś więcej planujesz??? Czy korekta lakieru, wydech i wywalić chromy to wszystko??? Wydech zmieniasz dla lepszego dźwięku czy chodzi o EU???
endriju99 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 Godzinę temu, Adam87 napisał: Noo teraz tak Jest na czym oko zawiesić Coś więcej planujesz??? Czy korekta lakieru, wydech i wywalić chromy to wszystko??? Wydech zmieniasz dla lepszego dźwięku czy chodzi o EU??? Raczej noe wszystko ? ale to jest pierwsze w planach. Pozniej jeszcze napewno inne felgi. ??? wydech dla lepszego dźwięku i efektu ? na eu mam być w maju tak ze zobaczymy co jeszcze innego wyjdzie ?
endriju99 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Opublikowano 5 Października 2020 Trochę mnie tu nie było, ale autko się w wakacje sporo zmieniło ? dorzucę fotkę ?
Monti Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Ładna furka, ale moim skromnym zdaniem ori s line + dokładka robilo lepsza robote. Mimo to graty wozu.
Rekomendowane odpowiedzi