Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

check engine 2.0 tdi quattro 190ps s tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wyglada nastepujaco. Siedze sobie w mojej maszynie, bawie sie bajerami ogarniam temat bo nowy nabytek 80% sprzetu to czarna magia. Auto zgaszone, ale zaczyna mi sie wszystko wygaszac, normalna sprawa oszczedzanie energii itp. Klikam przycisk start engine, ale bez hamulca wiec auto sie nie odpali tylko uruchomia sie wyswietlacze i reszta ststemow. Wszystko cacy a tu nagle zolta kontrolka check engine z lewej ja gacie pelne bo takie cos w takim aucie oznacza tylko problem wagi panstwowej. Nie chce zniknac samo wiec wciskam hamulec klikam raz jeszcze zplon auto odpala kontrolka gasnie. I pytanie takie pier**la, normalna sprawa czy smierdzi tu cos zatajeniem jakiegos problemu. Wiem ze to nie problem bo znajomy w a6 sam zlikwidowal check engine. Mial problem z klapami, zablokowal je w jednej stalej pozycji zlikwidowal blad i juz nigdy mu sie nie pojawil. 

Na pelna diagnostyke i tak pojade ale dopiero za miesiac i czy mam sie martwic czy to tylko taki jednorazowy wybryk nowe auto kupa elektroniki moze sie zdarzyc. Blad nie jest staly pojawil sie dopiero raz

Edytowane przez Kevirek

Opublikowano
  • Autor

Ok. dzieki bede badal temat.

Opublikowano
  • Autor

Temat zakonczony. Troche wstyd, ale tak to jest jak sie jezdzi 20 letnia fura i przesiada na 2 letnia ?