Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana manetek z A8 4H

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wymieniłem manetki w swoim a4 b8 08" na poliftowe ale dalej mi mało. Chciałbym zmienić na manetki od A8 4H tylko jest jeden problem. A8 jako limuzyna występowało tylko w sedanie i obsługę komputera miało w innym miejscu niż manetka i teraz mam pytanie do Was.

1. Czy manetki a8 4h są rozbieralne tak, żeby wymienić tylko plastikowe elementy (na błyszczące)

2. Czy w którymś modelu audi były manetki w black piano ale z obsługą fis w manetce wycieraczek ?

Help :D

Opublikowano
  • Autor

Tak więc jak ktoś będzie szukał takiej informacji, to bez problemu da się zamontować manetki. Jeszcze muszę zawalczyć  z błędem wywalanym przez czasową regulację wycieraczki oraz "dystans" z manetki  tempomatu ale wszystkie pozostałe funkcje śmigają aż miło. Żeby zaadaptować manetkę do avanta (ja mam kombii) trzeba ją rozebrać i wyłamać jeden ogranicznik.

28312687_951584301673515_615301243_o.jpg

Opublikowano

tasma tez od a8 ?

Opublikowano
  • Autor

Nie, wymieniłem same manetki plus elektronikę. Pozostaje kwestia komputera pokładowego. Musze rozebrać stare manetki i zobaczyć czy da się zaadaptować przycisk od zmiany. Trochę mi się zeszło z tym więc nie miałem czasu zająć się tym kompem.

Edytowane przez House
zmiana

Opublikowano
21 godzin temu, House napisał:

Tak więc jak ktoś będzie szukał takiej informacji, to bez problemu da się zamontować manetki. Jeszcze muszę zawalczyć  z błędem wywalanym przez czasową regulację wycieraczki oraz "dystans" z manetki  tempomatu ale wszystkie pozostałe funkcje śmigają aż miło. Żeby zaadaptować manetkę do avanta (ja mam kombii) trzeba ją rozebrać i wyłamać jeden ogranicznik.

Z błędem "dystans" nic nie zrobisz chyba że dołożysz radar.

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że wymontowanie elektroniki od opcji "dystans" pomoże :D ale zobaczymy a Ty masz wymienione na a8 ? Jak rozwiązałeś sprawę komputera pokładowego i przełączania jego funkcji ?

Opublikowano

Manetek z A8 nie mam i w przełączaniu komputera nie pomogę.