Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l poerwsze km na nowym kole:decayed: serwis z pomocnikiem Co to za cuba kupiłeś? Gratki nowego nabytku Ja się właśnie szykuje do tripu 200+ z noclegiem... jade z knurowa przez żory do ustronia potem wisły i wjazd na kubalonke sierpentynami do Istebnej... tam nocleg i powrót jutro... a pojutrze jade do sztolni karpia pod tarnowskie góry i na zawody konne w jeździectwie więc jak sie wszystko uda to w trzy dni podejde pod 300 km Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l w tygodniu tyle autem nie zrobiłem He he a co 2,5 padło że km już nie robisz?
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 4 godziny temu, Mario22 napisał: Co to za cuba kupiłeś? Gratki nowego nabytku Ja się właśnie szykuje do tripu 200+ z noclegiem... jade z knurowa przez żory do ustronia potem wisły i wjazd na kubalonke sierpentynami do Istebnej... tam nocleg i powrót jutro... a pojutrze jade do sztolni karpia pod tarnowskie góry i na zawody konne w jeździectwie więc jak sie wszystko uda to w trzy dni podejde pod 300 km Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka te planowane km http://allegro.pl/rower-cube-aim-sl-29-2018-rama-21-blue-slask-i7057260572.html#thumb/1 Mario pojechałem wczoraj po meride (ktora była tylko wirtualna ) nastepnie oglądałem uniwege na lepszym osprzecie (ale kolorystycznie była z d*py i rama jakby mała była) nastepnie kross,cuba niebieskiego,giant i pani stwierdziła że czarny jest naj Edytowane 29 Kwietnia 20188 l przez ucho.77
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Spoko.. ja bym brał niebieskiego ale to tylko kolor i kwestia gustuWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l He he a co 2,5 padło że km już nie robisz? 2,5 jeszcze się kula Jak mogę to do pracy z raciczki się przemieszczam ... czas porównywalny na tym dystansie , a ropy nie ubywa
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 50km wzdłuż Bałtyku zrobione. Częściowo trasą Velo 10Na trekingu wjebalem się w niezle bagno, ale jakoś dałem radę. Trasy pod MTB piękne.
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Stanley a jak tam pogoda bo jak ja tam byłem to non toper lało [emoji848][emoji15]
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Stanley a jak tam pogoda bo jak ja tam byłem to non toper lało [emoji848][emoji15] Diman, aż się dziwię. Popierdalamy w krótkim.
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Etap pierwszy zaliczony... kubalonka zaliczona serpentyny podjazd zaliczony wisła Ustroń Żory Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Mario, dla Ciebie była by dobra trasa Velo 10. Dzisiaj przejechałem nią ok 20km.Zerknij na necie, ja z chęcią przejechalbym całą.
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 26 minut temu, stanley napisał: 35 minut temu, ucho.77 napisał: Good job się trenuje aby blamu nie było