Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] B5 95` 1be i 17 felgi od a8 / Będzie pasowac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy nie sa za glebokie i nie ocieraja o elementy zawieszenia

Opublikowano
  • Autor

Ja je zakupiłem pt. 5szt. za 780pln..... do tego prawie nowki opony pirelli za 800. ET48 przy 8j feldze srednio pasuje do b5. Trzeba je wystawic. Osobiscie robie z nich et 33 = > dystanse 15mm... Powinno byc ok ale jeszcze ich nie przymierzałem. Zobaczymy za jakies 2 tyg....

Opublikowano

a przymierzales je na auto bez dystansu?

Opublikowano
  • Autor

Sluchaj bez dystansu dowiedziałem sie od koelgów z forum ze bedzie z przodu obcierac o jeden wahacz a z tylu o odbojnik jakis...

Opublikowano

a obcieraly felgi czy opony? jak masz link do jakiegos tematu z tym zwiazanego to podlinkuj bo tez kupilem takie kola :)

Opublikowano
  • Autor

Opona tylko i wylacznie 225/45/17, i chodzilo o obcieranie opony. I tak sie boje ze może cos nie pasować. :przebiegly: Ale Kolega Keżor mial przy takich samych ustawieniach felgi et ponizej 33... i mówił że jeszcze można by je troche wystawić :D ET48 może być Ci ciężko tam wepchnąć. Pozatym naprawde ciulowo będzie to wyglądać....

Opublikowano

w b5 robić tylko ET35 :good:

Opublikowano

Opona tylko i wylacznie 225/45/17, i chodzilo o obcieranie opony. I tak sie boje ze może cos nie pasować. :przebiegly: Ale Kolega Keżor mial przy takich samych ustawieniach felgi et ponizej 33... i mówił że jeszcze można by je troche wystawić :D ET48 może być Ci ciężko tam wepchnąć. Pozatym naprawde ciulowo będzie to wyglądać....

czemu ciulowo? bedzie i tak wysunieta na zewnatrz ponad 2cm bardziej niz oryginalna 15stka wiec mysle ze nie bedzie zle wygladac :)

Opublikowano
  • Autor

Będzie schowana do piasty a nie na zewnątrz- Bedzie żle....jak wogule bedzie pasowac to przy tej szerokosci felgi wygląd auta bedzie kiepski. W b5 ET 35 jest otymalne ale można robić mniejsze. Keżor tak jezdzil w swoim byłym B5. Ja wystawiam przy 8j 17 cali te same felgi et 48 o 15mm. Et ponoć zmienia sie na 33.

Opublikowano

panowie jak zakładać ładne duże felgi to tak żeby to ładnie wyglądało a ET 35 wygląda zdecydowanie lepiej niż 48

Opublikowano

to w ogole nie polega dyskusji tylko wiaze sie z dodatkowymi kosztami, aluminiowe dystanse troche kosztuja a stalowe to jednak spora dodadkowa masa nieresorowana...

Opublikowano
  • Autor

chyba 360pln komplet wraz ze srubami... Fakt dużo ale w moim przypadku mogłem sobie na to pozwolić bo kupiłem p ocenie 5 szt felg :] Przepolerowałem je i wyglądaja calkiem calkiem :polew:

Opublikowano

nie wiem czy Ci w czyms pomoge, ale ja mam "lopaty" 19'' i nic na 1be nie obciera, tylne felgi sa pabrdziej odsadzone na zewnatrz niz przednie -"seryjnie" ale jak nalozylem tylne kola na przod to obcieralo o blotniki, dodam ze przednie felgi maja et40 a tylnych nie pamietam,ale sa jakies 2cm szerzej rozstawione

Opublikowano
  • Autor

Tutaj wlasnie chodzi o et48... et 40 wchodza bez problemu. Przód jest szerzej rozstawiony od przodu. Trzeba poczekac...przyjdzie czas zalozymy i zobaczymy co z tego bedzie....

Opublikowano
Przód jest szerzej rozstawiony od przodu.

:?:

Opublikowano
Przód jest szerzej rozstawiony od przodu.

:?:

:decayed: albo kiks albo chodzi o coś czego jeszcze nie rozumiemy :blink:

Opublikowano
  • Autor

omg........ :kox:

Przód od tyłu... :mysli:

Opublikowano

jak przez przypadek nalozylem te "przednie" felgi (z et40) na tyl to o nic z tylu nie wadzilo

Opublikowano

no nic kupilem 4 dystanse 5mm bo byly dosc tanio (10zl sztuka) i mam nadzieje ze to wystarczy :rolleyes:

Opublikowano

no nic kupilem 4 dystanse 5mm bo byly dosc tanio (10zl sztuka) i mam nadzieje ze to wystarczy :rolleyes:

no i ile 1 waży?