Tukan 2 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Witam mam pytanko czy wymiana tylnich łozysk w A4 z 2000r jest trudna??Potrzebne sa jakies specjalne narzedzia bo zastanawiam sie czy poradze sobie z tym questem.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ze specjalnych narzędzi to potrzebne ci są odpowiednie klucze i młotek, aby wybić szalkę łożyska. Z odrobiną cierpliwości poradzisz sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tukan 2 Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 I tego sie balem brak mi cierpliwosci!!!!!A ma ktos moze oznaczenia łozysk na tyl do mojej niuni i jakiej firmy kupic najlepiej byle dobre bo lubie czasem sie poslizgac Link to comment Share on other sites More sharing options...
areckid 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Lozyska wciskac najlepiej chyba prasa, z tego vco slyszalem SKF'y sa dosc dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Przednie jak najbardziej prasować, ale z tyłu wystarczy młotek, większy śrubokręt, potem stara szalka z łożyska aby nabić nową. Tylko równo nabijać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts