Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki dobry program do wystawiania faktur ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie potrzebuję waszej pomocy :). Chciałem podłączyć się pod jakiś temat, ale nic nie udało mi się znaleźć. Otóż potrzebuję jakiś dobry, łatwy w obsłudze program do wystawiania faktur, najlepiej bezpłatny (przynajmniej na początek :) ). Dodatkowo miło by było gdyby program posiadał możliwość wpisania ilości towaru jaki posiadam i po każdym wystawieniu faktury pokazywał stan bieżący tzw stany magazynowe. Ściągnąłem na próbę kilka programów ale żaden z nich jakoś nie przypadł mi do gustu, a obsługa z tego co widziałem nie jest zbyt prosta...

Na pewno jest na forum parę osób siedzących w temacie, bądź posiadających własne firmy....Jeśli ktoś korzysta to będę wdzięczny za podanie nazwy, ewentualnie ceny programu i krótkiego opisu. Nie potrzebuję jakiegoś bardzo zaawansowanego programu... faktury plus paragony plus stan magazynowy. Z góry dzięki

Opublikowano

wpisz w google zapytanie , wyskoczy Ci dużo darmowych.

Kumpel chyba korzysta z programy Faturka [free]

Opublikowano
  • Autor

wpisz w google zapytanie , wyskoczy Ci dużo darmowych.

Kumpel chyba korzysta z programy Faturka [free]

wszystko fajnie, ale tak właśnie robię...pytam wuja google...ale uwierz mi że ściągnąłem już 6 programów, od 5 do 350mb...i są jakieś takie... łatwiej mi będzie jak niektórzy napiszą z czego korzystają, wtedy ściągnę i potestuje.... jak sam słusznie zauważyłeś takich programów jest dużo...więc tym bardziej mile widziana pomoc forumowiczów :)

Opublikowano

Symfonia

WF-MAG

z tych jeszcze korzystałem , są ok ... poszukaj wersji z crack`iem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

chcdesz miec dobry program - zaplac za niego. sciagnij i przetestuj:

http://www.wapro.pl/demo/wf-fakturka.exe

http://www.wapro.pl/dealers/downloader.exe

dzięki...ten wf-fakturka jest niezły... bardzo łatwy w obsłudze i przejrzysty, działa się intuicyjnie :). używa ktoś tego programu ?? bo z tego co czytałem spora ilośc dobrych programów zawiera błędy, a nie wiem jak jest z tym. co prawda dużo licencja nie kosztuje bo 120zł... ale szkoda by bylo tracic te 120... wiem, wiem, google moim przyjacielem, tam też szukam i czytam opinie, ale wolałbym usłyszeć opinie kogoś z forum kto sam z tego programiku korzysta bądź korzystał ..

Opublikowano

Używam tego:

http://www.faktura-nt.sokaris.pl/

i bardzo sobie chwalę.

Opublikowano

Mój program nazywa się Czarodziej Faktur. Z tego co pamiętam kosztował mnie ponad 300zł, ale naprawdę warto za to zapłacić. Program zaawansowany, a jednocześnie prosty w obsłudze. Pewnie jest jakieś demo do poprania, ale to już sam musisz poszukać. Polecam. :th:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za pomoc....zakupiłem program "faktura ibiznes" w wersji profesjonalnej koszt 215zł (z wysyłką). Ściągnąłem wcześniej demo żeby się przekonać co jest warty i program okazał się bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. Wszystko przejrzyście rozlokowane...spore możliwości , tak więc mam nadzieję że bede zadowolony :)

Opublikowano

moja rada - rób raz na tydzień archiwizację danych