Brakar Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Witam serdecznie. Wiem, że ten temat jest wałkowany już dłuższy czas, lecz mam pytanie co do właśnie niego. Na alleg.o.pl jest sporo listw i w nawet fajnych cenach lecz zastanawia mnie to, czy po zakupie będą pasowały na te plastikowe zaciski czy zwał jak zwał, czy będę musiał je kleić czymś, dodatkowo czym najlepiej zakonserwować blachę pod nimi na rudzielca i ostatnie pytanie jak przebiega wymiana listw. Pozdrawiam.
Kebson Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Jeżeli chodzi Ci o listwy dolne drzwi to odkręcasz jedną śrubkę dolnej listwy (od strony zawiasu drzwi) i ciągniesz poziomo w lewo albo prawo (już nie pamiętam). Nową listwę normalnie wsadzisz na spinki, które już są w drzwiach. U siebie wymieniałem na zamiennik z alledrogo minęły trzy lata i nic się nie dzieje. Zastanawiam się czy nie wymienić pozostałych bo teraz cena za komplet jest śmieszna. Co do rdzy to sprawdź czy jakieś purchle nie powyskakiwały na drzwiach przy rancie i czy ruda nie grasuje na samym rancie albo od środka przy dolnym rancie drzwi.
Brakar Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Dziękuję serdecznie za odpowiedź i zainteresowanie. Mam jeszcze pytanie co do aukcji ponieważ parę ich znalazłem oraz czytałem w poprzednich tematach parę lat temu które listwy ludzie polecają i mam takie oto 'perełki' : - http://allegro.pl/listwa-listwy-drzwi-dolne-dol-audi-a4-b5-95-01-kpl-i6480718263.html?reco_id=3d4d9943-2de0-11e8-a3a0-ecf4bbc5c470&bi_m=reco&bi_c=Product&bi_s=archiwum_allegro& - http://allegro.pl/nowe-listwy-dolne-na-drzwi-audi-a4-b5-lift-4szt-i7091794020.html#thumb/7 Może możesz się wypowiedzieć cokolwiek na ten temat lub polecić jakieś Pozdrawiam Edytowane 28 Marca 2018 przez Brakar
mateusztbg Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dawid i na czym stanęło? Co zakupiłeś i jak to oceniasz?
Rekomendowane odpowiedzi