Sharkslm Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Czy kierownica z Audi a3 V8 podana w linku https://www.olx.pl/oferta/kierownica-multifunkcyjna-audi-a3-8-vo-CID5-IDrW4Pj.html#19dfa9d586 będzie pasować do audi a4 b6? Edytowane 25 Marca 2018 przez Sharkslm
Sharkslm Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Opublikowano 26 Marca 2018 Jeżeli założę inna taśmę pod kierownicę dana do tej z a3 będzie? dodam że mam kierownicę bez muktifunkcji w a4 b6
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Nawet jak tasme zmienisz przyciski nie beda działac A po co tak sobie utrudniac zycie ? sa innej ładniejsze kierownice pasujace Tematy sa na FORUM 1
Sharkslm Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Okeyy czytałem właśnie i też piszą że nie pasują dziękuję za odpowiedź. Nie znalazłem tematu czy z poliftu kierownica z b8 będzie pasować bo ona jest podobna tylko nie ma górnych przycisków? Powiedział by Pan które pasują wiem że z b7 i b8 przed lift podejdzie i tylko taśmę wymienić jak nie obsługuje jakie jeszcze będą pasować? Edytowane 26 Marca 2018 przez Sharkslm
Rekomendowane odpowiedzi