Rajmondo 0 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Bywacie często na giełdach motoryzacyjnych? Często spotyka się oferty sprzedaży tylnych lamp do A4 (B5) po drugim lifcie? Od dłuższego czasu przeglądam oferty na Allegro, Świstaku i eBay.pl, ale nie ma ofert sprzedaży tych lamp. Dziwi mnie to bardzo. Chyba nie będę miał innego wyboru jak pojechać do Gliwic na giełdę, ale teraz mam wątpliwości, czy tam też nie będzie problemu z ich dostępnością. Ile powinny kosztować takie lampy wraz z wkładami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 U mnie w Lubinie jest dosc spora gielda samochodowa oraz z czesciami (popularna) lampy po 2 lifcie dosc latwo kupic wraz z wkladami ale koszt nie jest maly :confused: ja do swojej A4 kupilem jedna lampe na allegro bez wkladu oczywiscie 2 lift potem na gieldzie dokupilem do niej wklad , pozniej znow na allegro kupilem cala kompletna druga lampe koszt cale kompletu wyniosl mnie cos okolo 400zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo 0 Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 400zł, ale za oryginalne czy zamienniki? Na allegro są tylko nówki bez wkładów i to zamienniki:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 400zł, ale za oryginalne czy zamienniki? Na allegro są tylko nówki bez wkładów i to zamienniki:( Oczywiscie ori. uzywki nigdy podróby :exclaim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo 0 Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 Ktoś wie jak wygląda sytuacja na giełdzie w Gliwicach? Można tam bez problemów kupić te lampy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 4 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Ktoś wie jak wygląda sytuacja na giełdzie w Gliwicach? Można tam bez problemów kupić te lampy? ostatnio będąc się natknąłem na tak owe ..więc jedź i sprawdź ceny nie pamiętam ale nie była ogromna bo jej nie zapamiętąłem.. utkwiły mi tylko felgi UŻYWKI do A8 za 8800 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 utkwiły mi tylko felgi UŻYWKI do A8 za 8800 zł Niektorych strasznie ponosi z tymi cenami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rob Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 utkwiły mi tylko felgi UŻYWKI do A8 za 8800 zł ale chyba z samochodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 4 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 talib1990 napisał/a: utkwiły mi tylko felgi UŻYWKI do A8 za 8800 zł ale chyba z samochodem oj nie ale za to z prawie łysymi oponkami ..masakra ale sie uśmiałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo 0 Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 oj nie ale za to z prawie łysymi oponkami ... No to się wyjaśniło - tak wysoka cena spowodowana jest oponami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts