drex87 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam mam pytanko mialem dzwona i musze wymienic poduszki kupilem deske od a4 b7 bo wiem ze sa inne mocowania poduszki noz w b6. Deska byla w komplecoe z poduszka ale poduszka rozni sie numerem a dokladnie ostatnia literka u mnie bylo 8E1 880 204 B a ta co dostalem z deska ma 8E1 880 204 C czy bedzie ona pasowac czy musze szukac z literka B?? Dodam jeszcze ze obydwie z wygladu sa takie sam z dwoma nabojami. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
drex87 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Pomoze ktos? Po niedzieli odbieram auto od blacharza i chcial bym miec juz graty skompletowane, i nie wiem co robic czy szukac poduszki z literka B czy moze zostac ta z literka C? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
kdawid Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Może zostać, to jest nowsza poduszka która zastąpiła tą z literką B później była jeszcze z literką D na końcu a od 01.08.2017 są już z literką E na końcu, one wszystkie są zamienne.
drex87 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ok super dzieki wielkieWysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi