drummersky Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Cześć Możecie mi napisać czy ten tył jest taki sam? Kwestia światła, ujęcia czy po prostu to inna wersja pojazdu? Bo ja już mam mętlik. Niby te same modele, a wyglądają całkiem inaczej.
M@rcus Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 IMHO to samo - A4 B8 po lifcie.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
drummersky Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 4 godziny temu, M@rcus napisał: IMHO to samo - A4 B8 po lifcie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Czyli kwestia innego ujęcia i podrasowania zdjęć, że auta wyglądają nieco inaczej?
scfish Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zawsze na profesjonalnych sesjach auto lepiej wygląda niż na amatorskich.
drummersky Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 21 godzin temu, scfish napisał: Zawsze na profesjonalnych sesjach auto lepiej wygląda niż na amatorskich. Ale tutaj wygląda to jak dwa inne pojazdy
drummersky Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 A wersje przedliftowe mają znacznie inny tył czy też taki sam?
Rekomendowane odpowiedzi