drewpl 0 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Witam ,mam do wymiany półoś w a4 2,5tdi 6 biegów 98"-jakie koszty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratpit 3 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Witam ,mam do wymiany półoś w a4 2,5tdi 6 biegów 98"-jakie koszty? a co jej sie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 dzisiaj mechanior zadzwonił,że przyczyną było prawdopodobnie zatarcie wachacza.Okazało się również,że jest wyrwana półośka-narazie tyle mi przekazał,nie wie co może być w skrzyni. Nieszczęście się stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
drewpl 0 Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 Nieszczęście,ale powiedzcie jak duże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inta 0 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 dzisiaj mechanior zadzwonił,że przyczyną było prawdopodobnie zatarcie wachacza.Okazało się również,że jest wyrwana półośka-narazie tyle mi przekazał,nie wie co może być w skrzyni. Nieszczęście się stało sorki za byc moze glpie pytanie ale co to znaczy zatrzec wahacz? czy to to samo co jak sie jezdzi na zuzytym i nie wymienia na nowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 drewpl to jest cytat z twojego posta w innym wątku, cytowałem go żeby napisać dla bratpit-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts