rafal_lublin Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Witam, chcialbym wymonowac fotele zeby dokladnie odkurzyc i uprac wykladziny, czy wystarczy tylko odlaczyc akumulator i nie bedzie zadnych problemow typu swiecaca sie kontrolka czy jakies bledy, dzieki za odpoweidz, pozdrawiam
Cilek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 możesz wymontować bez problemu nawet na wyłączonym zapłonie..
krzyniek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 na włączonym zapłonie to bym nie ryzykował, kolega (już nie pamiętam nick_a) gdzieś na forum pisał że sie jakieś zwarcie zrobiło i poducha odpaliła...
Cilek Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 pech, raczej bez prądu to niemożliwe i to chyba tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczniści ale skoro tak piszesz to można dla świętego spokoju odłączyć ako. Ja rozbierałem wtyczki na wyłączonym zapłonie i nic się nie stało, kiedyś przy każdym przesunięciu foteli zapalała się kontrolka AIR BAG więc je rozebrałem, przeczyściłem i teraz jest ok.
martin a4 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 odlacz aku i wtyczke pod siedzeniem zebys przez przypadek jej nie wyrwal wraz z siedzieniem
Rekomendowane odpowiedzi