rafal_lublin 0 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Witam, chcialbym wymonowac fotele zeby dokladnie odkurzyc i uprac wykladziny, czy wystarczy tylko odlaczyc akumulator i nie bedzie zadnych problemow typu swiecaca sie kontrolka czy jakies bledy, dzieki za odpoweidz, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilek 0 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 możesz wymontować bez problemu nawet na wyłączonym zapłonie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 na włączonym zapłonie to bym nie ryzykował, kolega (już nie pamiętam nick_a) gdzieś na forum pisał że sie jakieś zwarcie zrobiło i poducha odpaliła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilek 0 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 pech, raczej bez prądu to niemożliwe i to chyba tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczniści ale skoro tak piszesz to można dla świętego spokoju odłączyć ako. Ja rozbierałem wtyczki na wyłączonym zapłonie i nic się nie stało, kiedyś przy każdym przesunięciu foteli zapalała się kontrolka AIR BAG więc je rozebrałem, przeczyściłem i teraz jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin a4 0 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 odlacz aku i wtyczke pod siedzeniem zebys przez przypadek jej nie wyrwal wraz z siedzieniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts