Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co się dzieje!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy forumowicze, mam dylemat moralno-egzystencjalny... 

Otóż moja b5 chyba się kończy :c

Przez ostatni rok została bardzo zaniedbana... (miała zbyt wielu użytkowników) a ostatnie miesiące tylko stoi i się kurzy :c

Sprawa wygląda następująco, ciężko pali, przy dodaniu szybciej gazu - dusi się I gaśnie, falują obroty (półroczna przepustnica), silnik dziwnie pracuje, czasami obroty spadają do 300 i silnik się momentalnie zatrzymuje, termostat do wymiany, nie dogrzewa się, dziurawy tłumik na złączu elastycznym, do zrobienia zawieszenie przód i chyba tył, pompa wspomagania trochę jęczy (płyn na maximum), sprzęgło coś stuka przy wciskaniu i skończył się przegląd... 

Chciałbym się dowiedzieć czy warto inwestować w samochód, czy co z nim zrobić. Nie ukrywam że lubię go i chciałbym gaz założyć w przyszłości ale nie wiem czy się opłaca inwestować w Audi. 

Z zewnątrz też najpiękniejsza nie jest, schodzi lakier bezbarwny w kilku miejscach, ale to także do zrobienia jest. 

Pytanie mam następujące, co mam z nią zrobić? Remont silnika, zawieszenia i założenie gazu, czy może złom I szukać nowej... 

Liczę na pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam, Patryk ?

Opublikowano

Gdyby to bylo cos z turbo to moze mialoby to sens a tak to dawaj to na zyletki lub sprzedaj za niska kase.

Takie moje zdanie.

Jak sie dba tak sie ma..

Opublikowano

Żyletki

Opublikowano
  • Autor

Szkoda tego samochodu trochę.. 

Nie da rady go w miarę opłacalne naprawić? 

Opublikowano

Za duzo kasy bys musial wrypac takie mam przeczucie.

Troche za pozno na zale.

Moze jakby pomierzyl czy kompreche trzyma warto byloby sie pobawic w naprawe a tak wlozysz duza kase potem zagazujesz i moze bedzie jezdzic a moze nie.

Pamietaj ze gaz potrzebuje zdrowego osprzetu a tu nie pali a jak zapali to tylko ciac zyly...

Jak chcesz to jedz do elektro niech oganie to by to smigala na 4 cylindry.jak bedzie w miare jezdzil to dostaniesz lepsza kase za to.