Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] problemy z zestawem wskaznikow -Zegary wariują......

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, wczoraj coś padło..... Jechałem jak gdyby nigdy nic i nagle wskazówka od prędkościomierza zaczęła opadać, chociaż nie zwałem. Jest tak: jak przekroczę dokłądnie 110 to wskazówka lata jak szalona od 0 do 60. Do 110 wszystko ejst git. Jak tylko to przekroczę spada. Czyli jak jadę to praktycznie ciągle leży na 0<lol> ;]

2 Problemem jest wskaźnik paliwa. Mialem 3/4 baku i tak wskazywało. Dzisiaj zauważyłem ze po przejechaniu ok10km wskazówka spadła na 1/4, później podskoczyła na 1/2 i po ok 5 min spadła na 0:/ komp też pokazuje że na paliwie, które jest w baku można zrobić: 0km.

I tu moje pytanie: Co sie dzieje? co sie wali? Jakieś czujniki? Dodam że dynamika i wszystko jest git.

Nie wiem czy to istotne ale jak jechałem dzisiaj trasę ok 70km to gdy jechałem ok 140<nie powiem dokładnie bo na blacie wtedy jest 0;p > to zauważyłem że muzyka ciszej gra. Słucham dosyć głośno więc da się usłyszeć kiedy ciszej gra. Jak zwolniłem do 50<zabudowany> zaczęło głośniej grać. Różnica nie była duża ale nie było tego wcześniej...... Radio standard radio+cd i org nagłośnienie z 2 sobuferami.

Opublikowano

Objawy wskazują na uszkodzony procesor licznika ;( Naprawa ok 300zł

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj występowały jeszcze objawy, ale dzisiaj z rana odpaliłem i gdy przekroczyłem 110 zauważyłem że wskazówka leci normalnie do góry wraz ze wzrostem prędkości;D wszystko chodzi;] Nawet to coś co sie z radiem działo nagle jak ręką odjął ;] Widać obie rzeczy były powiązane ze sobą. Ciekawe co je spowodowało..... A z tym paliwem to raczej pływak, bo jak leżał na 0(mimo tego że było w nim <1/2 ) to gdy dolałem do pełna to najpierw dobił do 1/2 i gdy jechałem to sie powoli unosił, ale do pełna nie dobił:/ i tu moje pyt: jaki koszt pływka, tzn co trzeba było by wymienić i gdzie szukać? <tzn oczywiste ze w baku :decayed: ale gdzie dokładnie, pod kanapą czy w bagażniku>

Thx za pomoc;D