Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B5] Który błotnik kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gdy wróciłem z hipermarketu czekała mnie przykra niespodzianka. Ktoś dość mocno założył moją niunię w prawą przednią stronę. Wgięty błotnik, zerwany zaczep lampy, zrysowany zderzak i niewielkie rysy na kloszu reflektora.

Myślę nad wymianą całego błotnika, nie chciałbym go "klepać", a i tak będę musiał oddać ten element do lakiernika. W związku z tym jak radzicie, czy kupić używany błotnik, czy nowy? Mam dwie opcje:

1. http://www.allegro.pl/item546897489.html - i odbiór osobisty, bo to tylko kilkanaście kilometrów, pisze, że ocynk

2. http://www.allegro.pl/item541995947.html - używany, za prawy błotnik 160zł z przesyłką

Co nowy to nowy, ale też co oryginalny, to oryginalny. Druga sprawa, to to, że element używany nie musi być przecież oryginalny. :chytry: Radzicie nowy z tej aukcji, czy używany?

Czy ktoś ma jakieś pomysły na urwany (złamany) zaczep reflektora w A4 poliftowym?

Opublikowano

Ten Nowy chyba nie jest ORI :gwizdanie:

Ja wybrał bym ORI blotnik :naughty:

Opublikowano

JA BYM WYBRAŁ DRUGĄ OPCJĘ, A URWANY ZACZEP TO NIE PROBLEM - WIĘKSZOŚĆ WARSZTATÓW BLACHARSKICH SPAWA PLASTYK :hi:

Opublikowano

Drugi :good:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 19:01_________________________________________________

JA BYM WYBRAŁ DRUGĄ OPCJĘ, A URWANY ZACZEP TO NIE PROBLEM - WIĘKSZOŚĆ WARSZTATÓW BLACHARSKICH SPAWA PLASTYK :hi:

piszemy małymi literami