marc1n Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Montował ktoś nakładki na pedały zamienniki te z allegro w cenie ok 190-230zł? Jak z montażem tego?
cmk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mam zamontowane i są ok Nakładki pedałów warto podgrzać w gorącej wodzie to łatwiej się zakłada, a do zamontowania podstopnicy trzeba zdemontować plastik i dźwignię otwierania maski po lewej stronie (jest gdzieś tu opis na forum) A tak to wygląda przed i po
lapidem Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Lepiej zamówić z aliego około 80zika Trochę śmierdzą na początku ale to mija
Zyklone Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Te z ali nawet spoko trochę widać, że to chiny ale za około 60zł nie ma tragedii. Montaż zajmuje 5 min i nie trzeba niczego demontować tak na prawdę wystarczy lekko odgiąć ten boczny panel i wysunąć go z podstopnicy bo jest dość miękki. Montaż podobnie tylko w druga stronę
Tomek_091019 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale... Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Edytowane 14 Lipca 2018 przez Tomek_091019
man1eq Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 W dniu 14.07.2018 o 18:12, Tomek_091019 napisał: Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale... Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Też mam u siebie te z ali i przy zakładaniu miałem obawy co do hamulca, ale pod nogą nie było czuć luzu a z czasem dopasował się jeszcze lepiej
Tomek_091019 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Wczoraj wpadł znajomy z klejem do szyb. Teraz trzyma jak powinno. Myślę, że mogę polecić.
Rekomendowane odpowiedzi