Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nakładki na pedaly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Montował ktoś nakładki na pedały zamienniki te z allegro w cenie ok 190-230zł? Jak z montażem tego?

Opublikowano

Mam zamontowane i są ok :)
Nakładki pedałów warto podgrzać w gorącej wodzie to  łatwiej się zakłada, a do zamontowania podstopnicy trzeba zdemontować plastik i dźwignię otwierania maski po lewej stronie (jest gdzieś tu opis na forum)
A tak to wygląda przed i po :)
wai6E9F.tmp.jpg

Opublikowano

Lepiej zamówić z aliego :) około 80zika Trochę śmierdzą na początku ale to mija :)

Opublikowano

Te z ali nawet spoko trochę widać, że to chiny ale za około 60zł nie ma tragedii. Montaż zajmuje 5 min i nie trzeba niczego demontować tak na prawdę wystarczy lekko odgiąć ten boczny panel i wysunąć go z podstopnicy bo jest dość miękki. Montaż podobnie tylko w druga stronę :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale...  Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa...

Edytowane przez Tomek_091019

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.07.2018 o 18:12, Tomek_091019 napisał:

Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale...  Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa...

Też mam u siebie te z ali i przy zakładaniu miałem obawy co do hamulca, ale pod nogą nie było czuć luzu a z czasem dopasował się jeszcze lepiej

Opublikowano

Wczoraj wpadł znajomy z klejem do szyb. Teraz trzyma jak powinno. Myślę, że mogę polecić.