Opublikowano 12 Czerwca 20188 l Montował ktoś nakładki na pedały zamienniki te z allegro w cenie ok 190-230zł? Jak z montażem tego?
Opublikowano 12 Czerwca 20188 l Mam zamontowane i są ok Nakładki pedałów warto podgrzać w gorącej wodzie to łatwiej się zakłada, a do zamontowania podstopnicy trzeba zdemontować plastik i dźwignię otwierania maski po lewej stronie (jest gdzieś tu opis na forum) A tak to wygląda przed i po
Opublikowano 13 Czerwca 20188 l Lepiej zamówić z aliego około 80zika Trochę śmierdzą na początku ale to mija
Opublikowano 18 Czerwca 20188 l Te z ali nawet spoko trochę widać, że to chiny ale za około 60zł nie ma tragedii. Montaż zajmuje 5 min i nie trzeba niczego demontować tak na prawdę wystarczy lekko odgiąć ten boczny panel i wysunąć go z podstopnicy bo jest dość miękki. Montaż podobnie tylko w druga stronę
Opublikowano 14 Lipca 20188 l Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale... Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Edytowane 14 Lipca 20188 l przez Tomek_091019
Opublikowano 10 Sierpnia 20188 l W dniu 14.07.2018 o 18:12, Tomek_091019 napisał: Panowie, pytanie do tych, którzy montowali zamienniki... Zamówiłem na alli, po 3 tygodniach przyszły, wczoraj zamontowałem i niby wszystko ok, ale... Nakładka na pedale hamulca jest coś za luźna. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Też macie taki luz? Czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Też mam u siebie te z ali i przy zakładaniu miałem obawy co do hamulca, ale pod nogą nie było czuć luzu a z czasem dopasował się jeszcze lepiej
Opublikowano 16 Sierpnia 20188 l Wczoraj wpadł znajomy z klejem do szyb. Teraz trzyma jak powinno. Myślę, że mogę polecić.