Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Concert 2 + Adapter AUX - jak poprowadzić kabel?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Planuję zakup adaptera AUX do radia Audi Concert 2 - radio 1DIN, więc pod panelem od klimy mam wnęke/miejsce żeby odłożyć np. telefon/klucze.

Nie mam zamontowanej zmieniarki i chciałbym móc podłączyć telefon do radia za pomocą AUX'a jak najniższym kosztem.

Z tego co się zorientowałem jedyny tani wybór to adapter tego typu - https://allegro.pl/klucze-adapter-aux-audi-chorus-2-concert-symphony-i6736732811.html

Zależy mi na tym aby poprowadzić kabel jack nie przez schowek - albo przez schowek, ale tak abym mógł podłączyć telefon do jacka i odłożyć go najlepiej we wnękę pod panelem od klimatyzacji.

Czy macie jakieś pomysły/patenty aby zrobić to bez rozkręcania połowy auta? Tak żeby był schludny efekt końcowy?

Opublikowano

Ja u siebie zrobiłem dziurkę w popielniczce i tamtędy wystawał wtyk jack, dziurka o delikatnie większej średnicy niż przewód(najpierw uciąłem przewód przy kostce, przepchałem przez dziurkę i dopiero wtedy zlutowałem). Jak nie będziesz używać jacka to wpychasz przewód w głąb tej dziurki i nic nie będzie przeszkadzać.

Opublikowano
  • Autor

bardzo sprytnie - dzięki za pomysł! O wiele lepiej rozwiązane niż emulator zmieniarki w schowku :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

bez spamu

13 godzin temu, thomas210 napisał:

Witam 

Mam pytanie czy ten adapter https://allegro.pl/klucze-adapter-aux-audi-chorus-2-concert-symphony-i6736732811.html  

obsługuje Concert 2 ?  

bez spamu plis