AndrzejK. Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam, prośba o informację; czy kompletne siedzenia (przód,tył,zaglówki, podłokietniki, i cała reszta) w sedanie i avancie to dokładnie to samo czy jednak się różnią czymkolwiek? Dzięki za precyzyjne info.
afroo. Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Inne są plecy oparcia tylnej kanapy.Avant posiada mocowania pod roletę bagażnika. Reszta taka sama.
AndrzejK. Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 To pewnie widziałeś i jedne i drugie.... Jak sądzisz, będzie ta różnica miała wpływ negatywny na zamocowanie dedykowanych pokrowców ( w tym przypadku na to tylne oparcie) czy raczej będzie to bez znaczenia? Chcę założyć takie niby od avanta do sedana.
afroo. Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W sedanie nie potrzebujesz mocowań rolety więc nie przeszkadzają w niczym, a jak masz zamiar założyć jakieś pokrowce to pewnie je zakryjesz i tym bardziej nie będą widoczne.
AndrzejK. Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ok. Wszystko wiem, choć nie do końca się zrozumieliśmy,ale to szczegół,bo... chcę faktycznie założyć pokrowce do sedana na oryginalne "sedanowskie" siedzenia. Pytałem o zgodność, gdyż w ofercie z dedykowanymi pokrowcami było napisane,że pasują i do sedana i do avanta. Stąd było moje pytanie czy te dwie wersje różnią się w czymkolwiek od siebie (i napisałeś,że tylne oparcie ma uchwyty w avancie,ale nie mają wpływu na osadzenie pokrowców i o to mi chodziło). Ogólnie dzięki za rozjaśnienie tematu.
Rekomendowane odpowiedzi