Opublikowano 2 Września 20187 l Witam, Posiadam Audi A4 B8 Avant - 2010. Od pewnego czasu zauważyłem, że podczas odpalania samochodu mrugają paski led w przednich lampach. Tak się składa, że mam możliwość porównania działania lamp w obu takich samych Audi A4. Problem nagrałem i przedstawiłem na filmiku, który znajduje się pod poniższym linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=ctAdGjO9AyQ Polecam odtworzyć filmik z ustawioną szybkością 0.25. Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Nie wiem również czy jest możliwość ustawienia tego (jakieś parametry) czy po prostu coś się psuje. Jakieś sugestie? Ktoś spotkał się z takim problemem? Pozdrawiam, szymo092
Opublikowano 3 Września 20187 l Jakiś czas temu miałem podobny problem ale jakoś usterka ustała..działosie to przy niskich temperaturach. Edytowane 3 Września 20187 l przez firefighter79
Opublikowano 6 Września 20187 l Autor Dzięki za odpowiedzi. Problem pokazał się niedawno, kiedy temperatury podczas dnia były w okolicach 30 stopni także u mnie to nie powód. Akumulator zakładam że jest dobry, bo jeżeli kondycja baterii jest kiepska to informuje o tym komputer. Czy może to być wina przetwornicy? Jest jedna czy do każdej lampy oddzielna? Pozdrawiam