strzala_123 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam zaowazylem ze przy zbiorniczku od spryskiwaczy mam rozpieta wtyczke, wie ktos od czego ona jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak widać na zdjęciu to powinna ona być tam wpięta jak widać gniazdo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 wiem ze powinna byc wpieta, ale moze celowo ktos ja rozpioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 sprawdz moze cos ci nie dziala w aucie [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 12:28_________________________________________________to moze dojdziesz od czego jest ta wtyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 to czasem nie jest do czujnika temp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A jakie kolory przewodów dochodzą do wtyczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 to wtyczka czujnika temp zewnętrznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 to wtyczka czujnika temp zewnętrznej hmmm nigdy mi nie pokazywał temperatury, a gdzie wyswietla??? powiem jeszcze ze nie zaóważylem żeby cos nie dzialao, zaraz podlacze zobacze co sie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 wyświetlać powinien temperaturę na liczniku w pasku miedzy zegarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a jeśli chodzi o jakie kolory kabelków dochodza do wtyczki to bialo-brazowy i żółto-brazowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zrób większe foto tak ogólnie silnika gdzie to jest bo nie moge u siebie tego zlokalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zrób większe foto tak ogólnie silnika gdzie to jest bo nie moge u siebie tego zlokalizować obok zbiorniczka płynu wspomagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Oto moja fotka i niestety nie mam chyba tej czujki temp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 tu jest ta wtyczka a czujnik znajduje między zderzakiem a chłodnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 wpiołem wtyczke i narazie nie zauwazylem nic, a temeratura żadna mi sie nie wyświetlala nigdy i nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 tu masz gdzie jest czujnik zamontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 dokładie ta wtyczka, którą pokazaliście na fotce, pytanie teraz dlaczego temperatury nie pokazuje, może jakiś bezpiecznik albo cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Czyli wtyczkę i czujnik mam tylko problem jest taki sam jak u kolegi wyżej temperatura mi nie wyskakuje po środku zegarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 to teraz musimy ustalić co i jak żeby zadziałało, bo napewno by się przydało takie cosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 bezpiecznik to któryś z tych małych w górnym rzędzie po środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi