Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Światła dzienne/mijania po uruchomieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie przy ustawieniu włącznika świateł na 0 świecą się dzienne, przy AUTO w dzień dzienne po zmroku mijania, pozostałe ustawienia wiadomo.
Wszystko by było ok gdyby nie to, że światła zapalają się po włączeniu zapłonu i zawsze auto uruchamia się na światłach.

Proszę o pomoc w wyborze modułu który po podłączeniu uruchomi światła odpowiednie od sytuacji i ustawienia włącznika ale dopiero uruchomieniu silnika.

Opublikowano

Tak jak opisałeś przewidział producent, myślę że nie ma co się tym przejmować i niepotrzebnie kombinować w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor

Tylko producent chyba nie przewidział że przy ustawieniu AUTO w dzień uruchamia się silnik na światłach dziennych a w nocy na mijania. W zimę prawie zawsze będzie się uruchamiać na światłach mijania. Szkoda akumulatora. Chciałbym ustawić na AUTO i nie pstrykać za każdym razem włącznikiem, bo po to chyba ta opcja jest.

Opublikowano

Oczywiście lepiej jakby się uruchamiały po zapaleniu silnika, u mnie jednak auto jeździ ze światłami trybie auto od nowości przez cały rok i jeszcze siedzi fabryczny akumulator , wychodzi więc że nie dostaje tym tak bardzo po tyłku.

Opublikowano
  • Autor

Zależy kto ile i jak jeździ. Jak więcej po mieście to aku nie zdąży się doładować po ciężkim odpalaniu na wszystkich światłach, radio itp. W B6 miałem moduł który uruchamiał światła po uruchomieniu silnika. Tylko tam nie miałem włącznika z AUTO ?

Opublikowano

Bez urazy, bo wyjdzie jak na złość.. głównie po mieście jeżdżę ? Tylko start-stop wyłączyłem, bo mnie to denerwowało.

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, l2k2 napisał:

Bez urazy, bo wyjdzie jak na złość.. głównie po mieście jeżdżę ? Tylko start-stop wyłączyłem, bo mnie to denerwowało.

Ja jak bym miał to bym wyłączył ?