Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż CB radio w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kiedyś A4 B5 - tam także miałem na stałe zamontowane CB pod kierownica i antena na magnesie na tylnej masce.

Teraz w A4 B6 CB nie mieści się w tym samym miejscu - ale ból.

Musze coś z tym zrobić - bo na widocznym miejscu zostawiać lub ciągle chować CB - to mi się nie chce.

:mysli::mysli::mysli:

• 3 lata później...
Opublikowano

Ja mam radio CB w schowku po lewej stronie mam alana i prawie się tam mieści w B5 a w B7 w podobnym miejscu dałem tylko było trzeba na tym uchwycie bo w schowek się już nie mieści

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich, co do montowania anteny CB w sedanie ja osobiście polecam takie mocowanie : http://allegro.pl/uchwyt-anteny-cb-na-rant-klapy-bagaznika-f-vat-i4600208817.html

mocuje się je na dole klapy bagażnika i nie ma problemu z obijającym się batem oraz nic sie nie uszkadza, przy max otwarciu klapy w zależności od długości bata może lekko sie spierać na dachu ale nie niszczy go. Ja go mam w dwóch samochodach bo mam jeszcze Audi 80 B4 sedan i sprawuje się świetnie SWR na antenach President Alaska 145cm pokazuje mi 1,3. Bardzo łatwy montaż i demontaż. Polecam :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie wiem ze temat z 2010 ale nie chce zaśmiecać nowym.

Krotkie pytanie. Mianowicie chce podłączyć CB pod plus po zapłonie do listwy pod kierownica i czy dać jakiś dodatkowy bezpiecznik na plusowym przewodzie CB?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam gdzie najlepiej zamontować cb radyjko w B5? Podłokietnika nie mam w mojej wersji wiec odpada,do tego schowka przy kierownicy tez niestety radio sie nie mieści. Jakieś propozycje ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam gdzie najlepiej zamontować cb radyjko w B5? Podłokietnika nie mam w mojej wersji wiec odpada,do tego schowka przy kierownicy tez niestety radio sie nie mieści. Jakieś propozycje ?

u mnie zmieściło sie nad kolanem

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/0246fd35befa5c93

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/5348f289510a124d

radio legend III

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś montował CB radio w przestrzeni na silnik szyberdachu? Zamierzam wymieniać podsufitkę i wpadłem na pomysł, aby wyciąć otwór na panel czołowy cb radia w podsufitce, a całe radio podwiesić nad lampkami sufitowymi. Antena przy okazji powędruje w dziurę tuż obok anteny radiowej :) Gdzieś widziałem już zdjęcie takiego montażu, ale nie mogę go odnaleźć, być może hosting wygasł