Opublikowano 14 Października 20187 l Witam moze ktos z Was mial stycznosc z takim problemem, otoz gdy silnik jest juz mocno rozgrzany po dluzszej trasie zaczyna pojawiac sie ten problem gdy skrecam obojetnie w ktora strone i kola sa na maxa skrecone ciezko ruszyc puszczam sprzeglo a silnik nie ma sily ruszyc gdy kola prostuja badz kat jest coraz mniejszy ma lzej obstawiam maglownice pompe wspomagania ciekawe dlaczego tak sie dzieje.
Opublikowano 15 Października 20187 l Autor o kurde i co tu zrobic da sie jakos sprawdzic to moze malo oleju w skrzyni jaki koszt wymiany tego ??
Opublikowano 15 Października 20187 l 34 minuty temu, JUZEK1991 napisał: o kurde i co tu zrobic da sie jakos sprawdzic to moze malo oleju w skrzyni jaki koszt wymiany tego ?? Skrzynia out
Opublikowano 15 Października 20187 l Autor wymiana oleju moze cos dac ?? ogolnie dzieje mi sie tak po dluzszej trasie jak jest mocno zgrzany biegi wchodza dobrze moze jest malo oleju i sie tak dzieje ? kurde wymiana skrzyni to nie maly koszt pewnie i jeszcze trafic na jakas sprawna ..?
Opublikowano 16 Października 20187 l 10 godzin temu, JUZEK1991 napisał: wymiana oleju moze cos dac ?? ogolnie dzieje mi sie tak po dluzszej trasie jak jest mocno zgrzany biegi wchodza dobrze moze jest malo oleju i sie tak dzieje ? kurde wymiana skrzyni to nie maly koszt pewnie i jeszcze trafic na jakas sprawna ..? Wymiana oleju nic nie da
Opublikowano 21 Października 20187 l Autor tak jak u mnie poziom oleju w dyferencjale jakos sie oddzielnie sprawdza czy po prostu sprawdzic poziom oleju w skrzyni moze jest za malo doleje.