wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 testy wykonacze Albo podmianka dociagu
kamilch-1984 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Tylko podmianka dociągu zostaje. Próbowałem zrobić test wykonawczy klapy ale się nie uruchamia,nie wiedzieć czemu ?
kamilch-1984 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dociąg zamówiony, będzie we wtorek... Ale ciekawi mnie jedna rzecz. Czy w tym zestawie doposażenia są gdzieś jakieś czujniki? Np. w zamku klapy czy czymś podobnym.
Love-AUDI Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 W dociągu są dwa czujniki mikrostyki otwartej klapy i zamknietej klapy , pewnie któryś już nie stytka prawidłowo
kamilch-1984 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 W dniu 18.12.2018 o 10:50, Love-AUDI napisał: W dociągu są dwa czujniki mikrostyki otwartej klapy i zamknietej klapy , pewnie któryś już nie stytka prawidłowo Wymieniłem lewy dociąg i zauważyłem,że klapa całkiem inaczej reaguje na "polecenia",o wiele szybciej. Zobaczymy co będzie po dłuższym czasie użytkowania ??
Love-AUDI Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 14 godzin temu, kamilch-1984 napisał: Wymieniłem lewy dociąg i zauważyłem,że klapa całkiem inaczej reaguje na "polecenia",o wiele szybciej. Zobaczymy co będzie po dłuższym czasie użytkowania ?? Jak lewy dociag ? Nie ma czegoś takiego ? Dociag jest przed podłogą bagażnika czyli w tam gdzie zamek klapy wchodzi
kamilch-1984 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Love-AUDI napisał: Jak lewy dociag ? Nie ma czegoś takiego ? Dociag jest przed podłogą bagażnika czyli w tam gdzie zamek klapy wchodzi Łupss ? to ja żyłem na to wygląda w z łym przekonaniu.... Patrząc na całą instalację,kabelki itd,byłem przekonany że lewy silnik odpowiada za dociąg,który dostaje sygnał z modułu komfortu i podaje go na prawy silnik,w rezultacie klapa się zamyka. Dlatego wymieniłem lewy silnik ?
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 poczytaj 1 post Spis kazdej czesci gdzie co jest
kamilch-1984 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 6 godzin temu, Love-AUDI napisał: Jak lewy dociag ? Nie ma czegoś takiego ? Dociag jest przed podłogą bagażnika czyli w tam gdzie zamek klapy wchodzi Łupss ? to ja żyłem na to wygląda w z łym przekonaniu.... Patrząc na całą instalację,kabelki itd,byłem przekonany że lewy silnik odpowiada za dociąg,który dostaje sygnał z modułu komfortu i podaje go na prawy silnik,w rezultacie klapa się zamyka. Dlatego wymieniłem lewy silnik ?
kamilch-1984 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Czytałem i to nie raz,nawet nie dwa i trzy...? Ale w głowie upierdziało się co innego i tak zostało ? ...zostało ,a raczej było do tego momentu ?
Love-AUDI Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 20 godzin temu, kamilch-1984 napisał: Czytałem i to nie raz,nawet nie dwa i trzy...? Ale w głowie upierdziało się co innego i tak zostało ? ...zostało ,a raczej było do tego momentu ? czasem tak bywa
kamilch-1984 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2018 22 minuty temu, Love-AUDI napisał: czasem tak bywa Zamówiłem mimo wszystko drugi domyk ?. Wymienię i sprawdzę,czy to jego wina. Wczoraj klapa znowu stanęła ? i to pod biedronką ? Jak przestanie się zacinać,wtedy dopiero rozbiorę i sprawdzę styki. Wesołych Świąt Panowie !!!
kamilch-1984 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 No i stało się! Drugi domyk załatwił sprawę. Po miesiącu używania,mogę śmiało powiedzieć,że DZIAŁA! Co do wadliwego domyku. Po rozebraniu nie widziałem żadnych uszkodzeń zewnętrznych. Dziękuję za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi